Szeretnénk kiscicát venni de angliában lakunk (? )
Nem találok sehol a neten 20 font alatt Nottingham és környékén. Szeretnék kicsi cicát olyan 4 hónapos kor alatt. Légyszives? Nagyn régóta szeretnék cicát! Kérlek titeket!:S
JA am örökbefogadni szeretnék.
Vagy várj egy kicsit, mert még nincsen "szezonjuk". Tudod a cicák általában tavasszal párosodnak + annyi idő, amíg a kicsiket el lehet szakítani az anyjuktól. Most aligha fogsz igazá fialtalkát találni. A legutóbbi időszak kb. október volt, ami kb 4-5 hónapos cicákat jelent.
Mellesleg nekem sem volt könnyű cicát találni, mert a menhelyeken nem volt fiatal cica (a tanítás végett kellett fiatal), vagy ha volt is, akkor nem lakásba való (nincs kertem)... úgyhogy 200 euróért vettem egy félig maine coon cicát, ő két és fél hónapos volt és januárban vettem. Most meg már két és fél kg ^^
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
1. nek: Úgy gondoltad hogy Mo.-ról ide?:DHA nem akkor hol laksz?
És még azt szeretném kérdezni tudtok-e olyan oldalakat ami olyan mint itthon pl a vatera,ha igen linkelni tudtok?
Nagyon köszönöm az összes választ jöhetnek még!:D
Ezen az oldalon rengeteg örökbefogadható cicát reklámoznak.
2-3 hónaposokat nem láttam, de áprilisban lehet már lesznek. De láttam 5-6 hónapos cicákat, azok is kicsik.
Gumtree-n nézegesd, engem ott talált megy egy gazdi. Hirdettem, hogy nagyon szeretnék kiscicát. Igaz 4 hónapba telt. 10 font volt, fekete hosszú szőrű.
Ajánlom még a Cat protectiont, az menhely féle, biztos hallottál róla. Annyiban különbözik az otthoniaktól, hogy nem altatnak macskát.
Sok szerencsét!
Köszönöm szépen!:D
Csúcsok vagytok!:D
VAgy nem is,inkább királyok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!