Cica ágyba-pisilés ellen mit tehetek?
Nőstény cica, egy éve múlt. Bepisilt az összes ágyba azelőtt, aztán ivartalanítva lett, ez majdnem megszűnt, a fiam ágyába azóta is odatócsázik. Citrusolaj, macskatávoltartó spay nem segít. Félek, párom egyszer kihajítja a negyedikről, megbeszéltük az elajándékozást (nincs kinek), de én annyira szeretem, nem akarom elküldeni, de az nem járja, hogy odapisil, ahol a gyerek alszik, ha kell akkor is, éppen benne fekszik. Vettünk új ágyneműket, de magán az ágyon is érezni vélem, szóval fel sem merem húzni az újat.
Tanácstalan vagyok, minden ötletet köszönök!
Nem gondolnám, hogy rossz, sora van, mindent megkap, orvos az alap. Hétfőn megyünk legközelebb, ott is rákérdezek.
Menhely kizárt. Be sem vennék, mert túltelített és én sem akarom kitenni ennek a soknak.
A kérdésem arra irányul, hogy mit tudok tenni, hogy NE kelljen megválni tőle.
Vizsgáltasd ki és kiderül, én is úgy tudom, hogy jórészt valami betegség miatt pisilnek be, hogy felhívják rá a figyelmet.
Azért elég birkatürelmű családod van... gusztustalan állapotok lehetnek a macska után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!