Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica ágyba-pisilés ellen mit...

Cica ágyba-pisilés ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nőstény cica, egy éve múlt. Bepisilt az összes ágyba azelőtt, aztán ivartalanítva lett, ez majdnem megszűnt, a fiam ágyába azóta is odatócsázik. Citrusolaj, macskatávoltartó spay nem segít. Félek, párom egyszer kihajítja a negyedikről, megbeszéltük az elajándékozást (nincs kinek), de én annyira szeretem, nem akarom elküldeni, de az nem járja, hogy odapisil, ahol a gyerek alszik, ha kell akkor is, éppen benne fekszik. Vettünk új ágyneműket, de magán az ágyon is érezni vélem, szóval fel sem merem húzni az újat.

Tanácstalan vagyok, minden ötletet köszönök!

2015. aug. 29. 23:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Az alom naponta kétszer van kiszedve, oda jár kakilni és oda is pisil.
2015. aug. 29. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Lelőtted a "vágd ki, mint macskát szarni" poént! :D
2015. aug. 29. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Zárd be a szoba ajtaját.
2015. aug. 29. 23:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy napközben jönnek-mennek a gyerekek (kicsik még), naná, hogy nem csukják az ajtót és a ciccet nem zavarja, hogy látja e valaki. Éjjelre be van csukva, illetve ha elmegyünk itthonról, akkor is.
2015. aug. 29. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Nálam biztos nem maradna, repülne egy kutyamenhelyre. :D
2015. aug. 29. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Egészséges macska nem pisil be mindenhova, szóval talán első körben meg kéne nézetni hogy mi a baja. Az én macskámnak pl húgyköve volt vagy mi a frász. A másik daganatos volt. Az egyik gyógyítható volt, a másik sajnos bele is halt... de ha ti nem tudtok foglalkozni vele akkor hirdesd meg több helyen hogy elajándékoznátok, vagy keress fel egy jó menhelyet ahol keresnek neki gazdit.
2015. aug. 29. 23:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, hogy rossz, sora van, mindent megkap, orvos az alap. Hétfőn megyünk legközelebb, ott is rákérdezek.

Menhely kizárt. Be sem vennék, mert túltelített és én sem akarom kitenni ennek a soknak.

A kérdésem arra irányul, hogy mit tudok tenni, hogy NE kelljen megválni tőle.

2015. aug. 30. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Vizsgáltasd ki és kiderül, én is úgy tudom, hogy jórészt valami betegség miatt pisilnek be, hogy felhívják rá a figyelmet.

Azért elég birkatürelmű családod van... gusztustalan állapotok lehetnek a macska után.

2015. aug. 30. 00:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Gusztustalan igen, és már nálam is betelt a pohár, azért utolsó esélyt adnék még neki, mert imádom a szöszke búráját, de ha nem, akkor menet van. :(
2015. aug. 30. 01:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy ecetes vízzel tisztítod a pisis helyeket. Azt nagyon nem szeretik.
2015. aug. 30. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!