Mennyibe kerül egy kandúr cica ivartalanítása?
Kaptunk ajándékba 3 kiscicát. (Meghalt a család, szeretett cicája, helyette lettek ők.) Ballagásomra kaptam a legkisebbet, még júniusban, most 3.5 fél hónapos, fehér perzsa kandúr. A másik két cica egy félbrit testvérpár, őket az egész család kapta ajándékba. 4 hónaposak. Egyik lány (lila tabby), másik fiú (vörös cirmos).
A lány cicák ivartalanításának már utánanéztem, de a kandúrokéról nem találtam semmit.
Mindhárman ivartalanítva lesznek 6-8 hónapos korukig.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül a fiú cicák ivartalanítása kb. ?
Mennyi ideig nem engedhetjük ki őket a kifutójukba ?
(Egyébként többnyire benti cicák, de napi 2-3 órát vannak a nagy területű elkerített részükben.)
A kifutóban vannak kisebb fák, bokrok is. Félek, hogy megkarcolnák magukat, vagy felszakítanák a sebüket.
Szóval hány napig legyenek csak a házban ?
Kell kapniuk v.milyen vitamint, immunerősítőt lábadozás alatt ?
Jellemzoen olyan ~5e-nel meg szokott allni. Kiengedni meg akkor ki lehet oket, amikor mar stabilan allnak a labukon. Ez par ora-egy nap intervallumban barmi lehet, macskafuggo.
Meg a lanyok is max 3 nap utan 100%-osan helyreallan a mutetbol, kanduroknal meg nem ritka, hogy fel nap utan ugy vannak, mintha mi sem tortent volna.
Köszönöm a választ !
ment a zöld kéz !
Köszönöm a válaszokat !
Mindenkinek ment a zöld kéz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!