Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy (illetve kettő) 4....

Van egy (illetve kettő) 4. hét körüli kiscicám, azonban az egyik nem tud üríteni. Próbál, de nem sok sikerrel. Mit tehetünk érte?

Figyelt kérdés
Csak junior konzervet kap és macskáknak való tejet. Ettől lehetett baja?
2008. szept. 7. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol az anyacica?Próbáld vizes szivacsal simogatni a pociját(az anyja nyalogatná)ezzel serkenti az ürítést!
2008. szept. 7. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban még többnyire az anyjuk nyalja ki nekik, nem egyedül ürítenek. Ha nincs velük az anyacica, enyhén olajos vattakoronggal masszírozd a kis seggét körkörösen, attól menni fog neki.
2008. szept. 7. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát, a helyzet az, hogy a gyepmesteri telepről hoztam ki hármat, ahol biztos altatás várt volna rá és a társaira. Hárman voltak, ebből egy sajnos meghalt a délelőtt folyamán. Ő pedig nem tudott üríteni, elkezdtem törölgetni a fenekét, a hasát is simiztem, de semmi. Hét órakor elmentünk állatorvoshoz, mert nagyon rosszul nézett ki. Három helyen infúziót kapott és két óránként etetni kell. (Hát, nem részletezném, hogy mit érdemelne az, aki elválasztotta az anyjuktól ezeket az ártatlan cicákat és még annyi gerinc sem volt benne, hogy gazdit keressen nekik...)
2008. szept. 7. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg segíthet,ha egy kis májkrémet összekeversz étolajjal és azt adod neki ,ennek hashajtó hatása van és még szeretik is a cicák.(állatorvosi tanács)
2008. szept. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!