Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek erőll a...

Mi a véleményetek erőll a tenyésztőről valamint a mcskáiról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. aug. 22. 23:02
 1/5 macdln ***** válasza:

Szerintem gyönyörűek a cicái. Egyszer talán majd veszek is tőle egy kiscicát. Az az egy zavar, hogy már 10 hetes korban el lehet vinni a kiscicákat tőle és ekkor még csak egy oltást kaptak meg. Ahogy írja : a második oltás már a gazdi kötelessége. Hát ez más tenyésztőknél nem így van. A tenyésztők kb. 90 % -ánál 12 hetes kortól lehet elvinni a kiscicákat. Ez azért fontos, mert több ideje van szocializálódni, tovább lehet az anyukájával, testvéreivel és így a második oltás sem hárul a leendő gazdira. Elég neki az ivartalanítás kifizetése, meg az évenkénti ismétlő oltások, a cica felszerelései és a mindennapos etetés.

Ettől függetlenül tényleg nagyon szépek a cicái, de még nem vagyok benne biztos, hogy tőle fogom megvenni a brit cicámat.

2015. aug. 25. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:

én néztem a oltási programot amit ajánl :Ajánlott oltási program

Féregtelenítés 6-8-10-12 hetesen.

9-10hetesen kombinát oltás.

10-11 hetesen Advocate élősködők elleni csepp

11-12hetesen kombinált oltás.

(Ezekkel a cica már rendelkezik mielőtt el lehet vinni.)

16 hetesen Leukózis oltás.

18 hetesen Leukózis oltás.

1 évente kombinált oltás és Leukózis ismétlése.

Olvass tovább: [link]

Készíts saját weboldalt ingyen: [link]

2015. aug. 26. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Kiscicáink 12 hetes koruktól költözhetnek új családjukhoz . (Tenyész célra vásárolt cica esetében 14.hét után)

Olvass tovább: [link]

Készíts saját weboldalt ingyen: [link]

2015. aug. 26. 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem a color pointok tetszenek azért ezt a kennelt néztem ki többek közt.
2015. aug. 26. 21:22
 5/5 Vicuska87 ***** válasza:

Nem kell tőle elájulni...

Magyar beltenyészet, nem neves macskákkal..

2015. aug. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.