Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Nyers disznóhúst adtam a...

SOS! Nyers disznóhúst adtam a macskámnak! Meg fog halni?

Figyelt kérdés
pontosabban anyukám adott neki de nem szabadott volna mert ugye nyers sertéshúst tilos macskáknak adni!3 macskám van,anyukám,kettőnek adott! gyorsan kiszedtem a szájukból de lehet hogy lenyeltek valamennyit!!! mit tegyek?
2015. aug. 22. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Régen nagyszüleimnél mindig volt disznóvágás télen és a kutyáknak, macskáknak dobáltak le pár falat húst. Semmi bajuk nem lett.
2015. aug. 22. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
A magyarországi sertésállomány 100 %-ban Aujeszky-kór mentes, nem kell félni. Az pedig, hogy férges lesz a nyers disznóhústól, igen-igen téves ismeret. Az ellenőrzött helyről vásárolt hús nem okoz semmilyen fertőzést. Persze, ha a szomszéd "occó" vágásából vásárol valaki, előfordulhat...
2015. aug. 22. 11:38
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!! :) megnyugtattatok
2015. aug. 22. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
A frászt mentes.... Max. a nagyobb telepek. Mezőgazdasági cégnél dolgozom. Megkérdeztem a dokit, mikor az egyik kutyám ellopott és megevett egy darab olvadni kitett sertés májat. A válasza csak egy fejcsóválás volt.... Ja, és vegyétek hozzá, hogy a boltokban kapható hús jó része nem is hazai, hanem olcsó ilyen-olyan import....
2015. aug. 22. 13:54
 15/17 A kérdező kommentje:
:( ooh és a kutyusod meghalt??
2015. aug. 22. 15:25
 16/17 anonim válasza:
tökmindegy, nem lesz baja pár grammtól... ne kilószámra egye, ennyi ;)
2015. aug. 23. 02:21
 17/17 anonim ***** válasza:
A sertéshúsos tiltás pont olyan, mint a csoki, süti, gyümölcs tiltás a kutyának. Bőven akad kutya , amelyiknek a gazdája időnként ad csokit, sütit, fagyit, sőt leeszik a kutyák a fáról a gyümölcsöt, a tőkéről a szőlőt és ÉLNEK még az ebek. Mivel van némi rizikója mindezeknek, egyszerűbb, ha simán a tiltott dolgok közé sorolják.
2015. aug. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!