Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. :Ivartalanítás előtt...

S. O. S. :Ivartalanítás előtt hány órával nem ehet a cica?

Figyelt kérdés

Ma délután 5-re megyünk a cicával ivartalanításra.Mennyi idővel előtte nem ehet, nem akarom, hogy hánnyon altatás alatt.

köszi

2010. márc. 10. 07:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! a kancinak nem hasi műtét. így kisebb dózis altatót is kapnak.pár perc és sitty-sutty kiveszik a kis

mogyoróit.hamarabb is ébrednek, és föl sem fogják mi történt velük.

2010. márc. 10. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Lusta voltam javítani, de most már nagyjából szerintem mindegy. Nem csak hasi műtétnél nem szabad enni előtte. Nekem a térdemet műtötték és még csak nem is altattak. Az az egy nap meg amúgy sem ártana a cicanak.
2010. márc. 10. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mért lettem így lepontozva, csak leírtam, hogy nálunk hogy volt. Segíteni szerettem volna a kérdezőnek.

Sajnálom, ha ez egyeseket ennyire zavart.

2010. márc. 10. 14:55
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozgat le, nekem minden válasz hasznos volt!

Túl vagyunk rajta, még mindig ébredezik.csak ezt az estét bírjuk ki, azután minden könyebb lesz.

2010. márc. 10. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia! remélem jól telt az éjszakátok és a cicud már vidáman reggelizett.

üdv.

2010. márc. 11. 08:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Most takarítok, mert ugye bódúlt állapotban nem engedhettem ki éjszaka és bepisilt, természetesen nem az alomba.

Remélem ez a büdös pisiszaga hamar elmúlik neki, az egész ház tele volt vele.

Most kint van, levegőzik.este is adtam neki pár falatot, mikor már tudatánál volt, de szétmorzsoltam az újjaim között inkább, nehogy megfulladjon.Tűrhetően viselte.Ennél már csak jobb lesz :)

2010. márc. 11. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!