Ez a macska hím vagy nőstény? ( 7hetes) Képek a linken.
2015. aug. 20. 16:27
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Tapintásnál nem érzek semmi dudort, de a nagy szőre miatt nehezen is látni, a kép se túl jó ez miatt.
2015. aug. 20. 16:53
12/24 anonim válasza:
Az én 5 hetes cicámnál az orvos sem tudta megmondani!..))) Így semleges nevet választottam. Aztán lányka lett belőle.
13/24 anonim válasza:
egynapos babáknál megmondom a nemüket,100 % hogy fiú a cica,aki lányak nézte annak képrázik a szeme :D
14/24 anonim válasza:
Írd majd meg légyszi, ha kiderült!
15/24 A kérdező kommentje:
Megírom majd! Fiút szeretnénk inkább,de én a lánynak is örülnék,mindenképp megtartom.valószínűleg úgy is ivartalanítva lesz majd , de azért érdekelne minnél előbb :)
2015. aug. 20. 22:32
16/24 A kérdező kommentje:
Az állatorvos szerint nőstény! De ő se mondta 100%-ra, de legközelebb 3 hét múlva a következő oltásnàl már biztos kiderül😀
2015. szept. 7. 22:00
18/24 anonim válasza:
hat kivancsi vagyok, bar nekem meg mindig kandurnak tunik :P mindenkepp ird majd meg:)
19/24 A kérdező kommentje:
Most már biztos, hogy nőstény :)
2015. okt. 5. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!