Mikor születnek a legelső kiscicák?
Figyelt kérdés
Szeretnék örökbefogadni két kis tökmagot, mert elpusztult az előző macskám. Minél hamarabb be szeretném őket fogadni. Mikorra várható az év első alomja? A válaszokat előre is köszi!2010. márc. 8. 22:50
1/10 anonim válasza:
A barátnőmnek tegnap született kettő meg ma még kettő....szóval szerintem már lassan születnek..de azt hiszem április vége a dömping.
2/10 anonim válasza:
Nálunk most fog szülni, szerintem pár napon belül.
3/10 A kérdező kommentje:
És hány hónapos korukban lehet elválasztani őket az anyjuktól?
2010. márc. 9. 10:19
4/10 anonim válasza:
Az enyim is most vemhes,szívesen felajánlok egyet!!:D
Gyönyörű szürke cica az anyuka:D
5/10 A kérdező kommentje:
Majd, ha megszülettek küldesz róla képet?
2010. márc. 11. 10:59
6/10 anonim válasza:
Nekünk már 3 hetes a kiscicánk,szóval már most esélyed van a dologra.6 hetes korukig azonban ne vidd őket haza,inkább 8 hét körül.
7/10 anonim válasza:
Ha szeretnél segíteni árva macskákon, akiknek nagyon kevés az esélyük gazdira, akkor keresd meg a közeli menhelyet vagy gyepmesteri telepet. Most biztos vannak kölykök mindenütt. Ha megírod, hogy merre laksz, segítek, hogy hol vannak a közeledben ilyen helyek.
8/10 anonim válasza:
éniskéééreeeek :P
Pécs környékén nincs vemhes cica ?
9/10 anonim válasza:
persze hogy küldök képet,csak mire megszületik nem lesz meg ez a kérdéses hely:)
De reménykedem hogy sikerül majd mindnek gazdit találni...
10/10 A kérdező kommentje:
Mindet örökbe akarod adni? Amúgy néztem az érdi Sirius állatmenhelyen, de ott nincsenek kicsik, csak egy éves körüliek.
2010. márc. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!