Ti elneveznétek Cirminek egy koromfekete cicust?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves cicánk.Az eredeti neve Szofi, de igazából nem is szoktuk úgy hívni. Valamiért mindig azt mondom neki hogy Cirmos/Cirmi/Cirmike. Azen kívül amúgy kismillió neve van (pl. Babus, Cirombogár, meg ilyenek), de leggyakrabban mégis Cirminek hívom.2015. júl. 28. 23:21
1/12 anonim válasza:
A cirmos az egy mintázat. Cirminek hívni egy fekete macskát olyan, mint kormosnak hívni egy fehér-sárga foltosat…
2/12 anonim válasza:
Nekem 2 fekete cicám is volt: Luna és Kormi
Ezek szebb nevek szerintem :)
3/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond szíved joga olyan nevet adni az állatodnak, amilyet csak szeretnél és a becézgetése is te dolgod. Az én kutyámat pl. Heronak hívják de legtöbbször cicázom( :DDD) vagy azt mondom neki, hogy manó. Nincs ebben semmi én kutyám és én döntésem/berögződésem másnak semmi köze hozzá és hallgat is rájuk szóval a célom elérem vele. Amin egyszer kicsit megrökönyödtem, hogy azegyik kutyát úgy nevezték el a környékünkön, hogy tampon. Na most akkor inkább egy fekete macskát cirmosozzanak, mint egy hófehér kutyát tamponozzanak le.:D A gazdája azt adta neki is kész jó persze kicsit vicces volt de nem én kutyám, nem én dolgom.
4/12 anonim válasza:
Legyen Cirmi :) nekem a kerdést olvasva elsőre le sem esett miert ne lehetne Cirmi.. ugyis az fog ráragadni mivel ezt mondogatod neki
5/12 NeymarjrLau válasza:
Hívd úgy,ahogy akarod. Most miért kell ezen problémázni?
6/12 anonim válasza:
Szíved joga úgy hívni a cicádat ahogy akarod. A becézéssel sincs baj. Cicám tigris csíkos és a neve Pötyi. Akit érdekel elmesélem a történetet. Én is sokszor nem a nevén hívom, de tudja, hogy neki szólok. Baba, cica, pötty, pötyike, szusz, szusza... Elég sokszor ha cuccogok neki akkor is tudja, hogy neki és figyel és jön.
7/12 anonim válasza:
8/12 macdln válasza:
Hívd nyugodtan úgy a cicádat, ahogy szeretnéd. Ha Cirminek nevezted el, hívd úgy. Szerintem nagyon szép cica név. :)
Nekünk volt egy fekete-fehér Cirmink. (sajnos ő már nincs velünk... ): )
9/12 macdln válasza:
* :( :(
Egyébként szerintem mindenféle színű cicához illik a Cirmi név. :)
10/12 anonim válasza:
Volt már fekete macskánk, hógolyónak hívtuk, teljesen fehér is, azt meg korminak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!