Más macska is a leglehetetlenebb helyekre és pozíciókban ül rátok?
Az én amcskám imád a fülemen ülni, mikor oldalt fekszem; imád mostanában felugrani a székem háttámlájára, és onnan tovább a fejemre mászni, és ott leülni, illetve LEHEVEREDNI; imádja ha hason alszom, és a tarkómon szundikálhat. Továbbá hasizomgyakorlatozás közben ráülni a hasamra. Ezen kívül random leül mindenféle helyre, pl. a számítógépes egeremre, laptopomra (persze ott nem maradhat, onnan elzavarom), a főzőlapra, mikor már csak langyos, ha tévét nézek, akkor a fejem, és a tévé közé az asztalra /ágyra.
más macska is csinál ilyeneket? Vajon tisztábanvan vele, hogy a figyelem középpontjába ül, és azért csinálja, vagy épp ez a kényelmes? Természetesen sokat játszom vele, sok figyelmet igényel, még nincs egy éves. De ettől függetlenül ilyeneket csinál, ami néha bosszantó, de általában vicces, kár hogy egyedül lakom, és nem tudok mást megnevettetni vele.
az én egyik macsekom ha lefekszek jön, és addig addig kerülget míg a vállamr anem fekhet.. így alszunk reggelig, ha véletlen meg akarok fordulni zokon veszi, aztán a hátamnak veti az ő hátát és így megy tovább.
A másik annyira szereti azt az aldis macska snack-et, hogy mikor hazaérünk az legyen az első dolog amit adunk neki.. jön-megy, méltatlankodik, kurrog a konyhában a szekrény előtt, követ.. aztán befalja, és minden rendben.
Amit még megfigyeltem, hogy ha tanulok, és az ágyon le van téve könyv, füzet, bármi, tuti hogy arra kell ráfeküdniük...aztán meg néznek nagy szemekkel mikor kihúzom alóluk :D
édes jószágok :)
Mert nincs benne rosszindulat, és valóban vicces szitukat eredményez a dolog.
Amúgy a cica a meleg helyeket keresi, ezért szeret nekem is hasizmozás közben a hasamra ülni (meg jó puha is :) ), de pl ha hason fekszem és olvasok, akkor a derekamra fekszik, ott ahol hajlik a hátam. Ha tévézek a fotelban, akkor az állam-nyakam alá a mellkasomra. Kuckószerű meleg helyet keres, ami ráadásul közel van hozzád, a gazdihoz.
És hogy miért nem bosszantó? mert a macskák elbűvölőek, tényleg semmi rosszindulat nincs az ilyenben, tehát ha zavar, amögött is olyan okok vannak, hogy közel akar lenni hozzád... Nem tudok haragudni soha az állatokra, pláne a macskákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!