Miért karmol és nyalogat a macska, ha simogatom?
Mert a macskák többféle módon kommunikálnak az emberrel. Ha nem akarja, hogy simogasd, babusgasd akkor mindenféle módon próbálja az értesítésedre adni.
Mondjuk elmenekül, nyávogva szabadulni akar, vagy ha végképp nem érted meg, akkor karmol. Rosszabb esetben már harap is. Tanulj a macskák kommunikációjából. Ha nem akarja, hogy simogasd akkor hagyd békén. Ha igényli, ő maga fog kérni simogatást.
ma 09:44
Mond drága, és ezt hol olvastad? Miért gondolod, hogy a macska olyan amilyennek leírtad??
Nekem van kutyám és macskám is. Elhiheted nekem, hogy mindkettő ugyanúgy kimutatja a szeretetét, ragaszkodását.
A macskám pl: mindig elkísér a boltba, jön velem. Volt, hogy a macskám nekiment egy kóbor kutyának, mert nekem akart jönni.. A kutyám is hűséges, ő is ragaszkodó. Akár a macskám.. Szóval nem mondani az ostobaságot, hogy a macskák nem jók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!