Macska pórázon sétáltatáshoz (hozzá szoktatni) tippeket kérhetek? A cicáról több infó lent!
Kora: kb. 1 éves
Neme: Ivartalínott nőstény
Fajta: Mezei házi cica
Lakó környezete:Panel
Tulajdonságai: Sajnos agyon félős cica mert lehet kisebb korában mikor elhoztuk azelőtt verték -.- (ez csak feltételezés)
A macska sohasem fogja a pórázt elfogadni, elviselni. Minél inkább marasztalod (=megkötöd), annál inkább szabadulni akar/fog!!! Ilyen a természete!
Nem személyhez kötődik, a megszokott jó kis szállásához és a napi rendszeres kajához!
Engedd ki, menj vele, vigyél magaddal jutalom-falatkákat, amikkel vissza tudod hívni, csalni... ha mégsem sikerül, akkor is vissza fog menni/találni hozzátok, ha eddig jól érezte magát köztetek.
3-as, nem nagyon láttál még macskát közelről, ugye? Csak neked:
https://www.youtube.com/watch?v=yyeKQuB_YzE
Én egyébként nem erőltetném. Félős cica valószínűleg soha nem élvezné, és szerintem rendes foglalkoztatás mellett olyan nagy szüksége nincs is "levegőzésre". (De én sajnos tudok olyan cicáról, akit pórázról kapott le és ölt meg kutya, így eleve ellenérzésem van ezzel kapcsolatban.)
Kedves 5-ös!
Te sem láttál még az őt megillető helyen élő, szabad macskát!
Ezek a macskák, nem azok a szerencsétlen kis jószágok, amiket te mutogatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!