Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerülhet egy Sziámi...

Mennyibe kerülhet egy Sziámi kiscica?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Szia.Par hetnek ezelott neztem utana,es 60-100 euro.
2010. márc. 4. 17:55
 2/23 anonim ***** válasza:
Egy rendes tenyésztőnél 50ezertől kezdődik.
2010. márc. 4. 19:19
 3/23 anonim ***** válasza:

Ja, ötvennél kezdődik, külföldön meg drágább. Tudom, mert nem rég vettem. Honnan vetted azt a max. 100eurót? Átszámolva az expressz.hun hirdetnek ennyiért, azok akiknek így néz ki a hirdetése kb:

sziámi kiscica eladó, nagyon szépek, szoba tiszták, mindent megesznek, egésségesek, 8 hetesek sűrgös! Én nem oltatom, mindenki döncse el oltattya e.

Aztán odamégy, rosszabb találsz egy szemétdombot, jobb esetben rendezett körülményeket és negédes eladót, na válasszál gyorsan, hidd el nagyon megéri olyan jó áron van. Sokszor kiderül, hogy nem is sziámi, csak keverék, vagy thai, esetleg beteg, férges, hordozza a három halálos betegség egyikét.

Ha tenyésztőnél veszed, akkor a pénzedért az is jár, hogy FIV, FIP, FELV negatív tehát nem fogja elvinni 2-3éves korában egyik kórság sem, nem kap daganatokat a felv miatt, nem fertőz össze más macskákat ezekkel a betegségekkel, és mire hozzád kerül, megkapott minden oltást, és kialakult a megfelelő immunrendszere is, ami 12hetes korában jön el.

2010. márc. 4. 19:29
 4/23 anonim ***** válasza:
11%
Törzskönyv és oltás nélkül én 20000-et fizettem értük.
2010. márc. 4. 22:16
 5/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, és valóban sziámi? Itt nézd meg. Sokan nem is tudják milyen az igazi. [link]
2010. márc. 5. 00:18
 6/23 anonim ***** válasza:
felsősor THAI/SIA gomb
2010. márc. 5. 00:19
 7/23 anonim ***** válasza:
25%

Nos ezek az én cicáim:

http://www.youtube.com/watch?v=P8WxxqeHr6c

http://www.youtube.com/watch?v=DnX6FDOVrLY

Nem törzskönyves, de eredeti sziámik. Imádom őket!

2010. márc. 5. 19:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de ezek nem sziámik. Így adják el, mert így ismerik az emberek, de ezek thai macskák max. sziámi thai keverékek. Szép és aranyos macskák, de nem sziámik.

A sziámi így néz ki:

[link]

[link]

kicsi sziámi meg így:

[link]

[link]

2010. márc. 6. 01:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziámi fej oldalról:

[link]

2010. márc. 6. 01:06
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó válaszoló, még mielőtt okoskodnál, bejegyzett tenéysztő ismersünk tradicionális ziámikat tenyészt.

[link]

[link]

2010. márc. 6. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!