Mit tegyek ha fostos a macskám?
előre bocsájtom hogy akinek nem tetszik az a szó hogy fostos, húzzon a büdös ****ba :)
egy hete kb hasmenése van. azt hittem hogy az olcsó macskakonzervtől.. de nem. vettem neki olyat aminek kilója 2000ft fölött volt, (hozzá teszem nem ette szívesebben mint az olcsó spáros macskakaját) és attól is ment a hasa. tegnap óta elég drasztikus a dolog, mert nem bírja ki az alomig. tehát megáll, és ..ja.. elmentem a gyógyszertárba vettem neki gyerekeknek való hasmenés elleni port, amit bármibe lehet keverni, meg az állat eledel boltba 3900ft/kg-os száraz tápot ami elvileg megfogja a hasmenést. ezt adtam neki kombinálva , valamit segített, de nem az igazi. tegnap volt valami furcsa is a székletébe.. ilyen nyálkás átlátszó dolog. most csak a kínai kaja jut róla eszembe, mert az ilyen nyálkás és átlátszó. (nem poén..) alig akar enni, inni kicsit sűrűbben iszik, (gondolom észrevette magán a kiszárazás tüneteit)
állatorvoshoz nem viszem, mert nem vagyok hajlandó annyi pénzt bele ölni. (mindenkinek a saját dolga mennyire fontos neki a dolog) mindenki tudja hogy egy állatorvos rohadt drága főleg első alaklommal. megnézni, beoltja (mivel nincs oltva) ad neki féreghajtót, ad neki valami gyógyszert magára a hasmenésre, talán még valami immunerősítőt is.. ez ott van 10-13 ezer ft-ba. nekem meg közbe élnem kell. tehát azért folyamodtam az egyszerűbb módszerhez. (veszek neki minden félét, meg felteszik itt egy kérdést hátha kapok valami normális választ hogy mit tegyek vele..)
Jol van. Látom, azért nem teljesen érdektelen számodra a macskád. Ez pozitív. Viszont tényleg ne tarts állatot, ha nem akarsz költeni rá ha kell, mert sok olyan betegseguk lehet, amihez az állatorvos elengedhetetlen, hogy ne szenvedjen az állat. Ezek köze tartozik az egy - két nap alatt magától nem múló hasmenés is, főleg ha dietaztatva is van a cica.
Ha magadhoz vetted, feleloseggel tartozol érte. Ráadásul a törvény szerint gerinces állatnak szándékosan vagy a nélkül szenvedést okozni, vagy szenvedni hagyni börtönbüntetést von maga után.
Nekem us hasmenéses volt a cicám a budai allatkorhazban megvizsgálták, oltások...3800ft volt az egész! Buda, allatkorhaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!