Milyen nevet adnátok ennek a lány cicának?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék hagyományos Cirmi,... neveket adni, de a túlságosan extra sem játszik. Szerintetek mi illik neki?
2015. júl. 7. 17:28
3/13 anonim válasza:
Ritka női név 3 betü.
Béla.
De a párom nem fogadta el. Fanny lett.
6/13 anonim válasza:
Nővérem anyósa nagyon jópofa neveket szokott adni a macskáinak. Ezeket leírom, meg még párat, amiket az ismerőseim macskáinak a nevéről tudok.
Mágika, Fincike, Frici, Teri, Rozi, Csíkmester, Frigyes, Malvin, Bumfordi. :D Kifli, Kugli, Kármin (nekem ez tetszik a legjobban).
8/13 anonim válasza:
17 50es válaszoló vagyok...Az én mamám pedig ilyeneket: Zsuzsika, Marika :D a kandúrnak meg Pista :D
9/13 anonim válasza:
az a vágott kis szem nagyon aranyos :D
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
A Pille, Szamóca és a Bodza nagyon tetszik, valamint mostanában én is Rozinak szoktam hívni, ezért már majdnem elneveztem Rozina-nak.:D A Kármin nagyon aranyos, de lány név? (Csak azért, mert hasonlít az Árminra, ami ugye fiú.)
2015. júl. 7. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!