Panelban macskahalo? Ki hogy oldotta meg?
Sziasztok! Van egy kiscicam, panelben elunk, 3. emelet. Valojaban mar nem is olyan kiscica, 5 eve megvan, azonban egyre nagyobb problema ezekben a nagy melegekben a szelloztetes. Egyszer mar esett ki az ablakon, ezert mindig nagyon figyelunk, de ejszaka, amikor jobban lehul a levego, nem tudunk, igy az ablakok altalaban csukva vannak, vagy ki van zarva a szobabol.
Na, szoval a problemam az, hogy nem tudom, hogy lehetne megoldani a macskahalo felszereleset, ugyanis csak az egyik ablak nyithato, igy szerintem csak kivulrol lehetne feltenni.
Arra lennek kivancsi, hogy mas hogy tette fel az ilyen ablakra? Vannak erre emberek? Mindenkeppen a legbiztonsagosabb megoldast szeretnem, mert egy ragasztott haloban (nem ertek hozza, nem tudom, hogy van-e egyaltalan ilyen) nem biznek meg.
én inkább rácsot szereltetnék fel, akkora rés legyen közte, hogy a fejét ne tudja átdugni. egyszóval sűrű legyen
hálóban nem bíznék, pl szúnyoghálót is lazán kikarmolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!