Mennyibe kerül a macskamenta? Hol lehet kapni? Jó erre a célra?
Sziasztok, van három cicám. Kettő 4 éves, egy pedig 13.Panelban lakunk, úgyhogy érdekes volt igazi fát becsempészni :D :D
Van kaparófájuk, rendes fájuk nem azt kaparják.
Amit kaparnak : Lambéria, ágy, laptop, telefon, tv, padló, szekrény, ajtó, ajtófélfa, fotel, kanapé.
Több játékuk van, mint amennyi nekem volt, de nem használják. Van egerük, mozgó egerük, labdájuk, gumilabdájuk, szivacslabdájuk, MINDEN, de nem játszanak velük, helyette elpofozgatják a telefont, szeretik megenni a töltőket, főleg úgy hogy be van dugva. És azért amikor egyedül vannak egy szobában, és be van dugva a telfontöltő, de csak az! akkor megrágják, és a végén elharapják. És nem értem ez nem fák nekik? utánna meg ha hozzáérek a macskához miközben rágja a töltőt, akkor engem agyonbax az áram mindig, de őket nem zavarják. Ezeknek a dolgoknak a szüleim nem nagyon örülnek, és mondták hogy csináljak velük valamit. Körbekentem mindent citrommal, erre még jobban rágják.
Gondoltam hogy veszek macskamentát, és ha cseppben, vagy sprayban veszem, akkor néhány játékra rakok, meg ha tépnek valamit, akkor rakok a két fára, és odarakom a macskát. Ha pedig szárítva találok pl. akkor mit lehet vele csinálni? Meg most festjük a lakást mert leáztunk és be vannak zárva egy szobába együtt, és nem tudunk figyelni rájuk. Tudom hogy a fressnapfban lehet kapni, de az messze van, a szüleim meg nem visznek el.
Itt a sarkon van egy kisállat kereskedés, vagy állatbolt, és ott lehet kapni ilyet szerintetek?
Illetve szerintetek jó lenne erre a célra, hogy átszoktatni őket, ne a berendezést tépjék szét? mert nincs egy éve hogy ideköltöztünk, és itt kezdték el. És szó szerint tépik, mert olyan csíkok vannak....
És körülbelül mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!