Menhelyen ivartalanítanák a macskámat?
Hú, az tényleg nagyon sok. Szerintem érdeklődj még más orvosoknál is.
A kandúromat Győrben 5000-ért, a nőstényt 8500-ért ivartalanította a város egyik leghíresebb orvosa.
Anyám a mi orvosunk Pesten 8ezerért műti a nőstényt és nem akcióban. Keress rá neten, de ne weboldalt várj, hanem mint a tudakozó van akinek nincs weblapja csak cím, telefonszám, ha azokat a találatokat telefonáld végig.
Nem hiszem, hogy Miskolcon kettő van, nem faluról van szó. Mi is így találtuk a miénket, amúgy vihettük volna tizensokezerért.
Ne haragudj, de úgy vállalj macskát, hogy tudot finanszírozni, amit kell. Ha nem tudod, akkor kerüld el a vemhesülést addig, amíg össze nem szeded a pénzt.
Tudod amíg ivaréretté vált, addig is lehetett volna előre gondolkodni, és félre tenni pénzt, ha nem vagy eleresztve anyagilag, nem későn várni a csodára.
A menhelyek azért vannak, hogy a gazdátlan szerencsétleneket összeszedjék, a te macskádnak van gazdája akinek gondoskodni kéne róla. Van a menhelyeknek elég baja, ha erre rákapnának az emberek, hogy jaj az ivartalanítás drága, de majd a menhelyekkel kifizettetem, akkor az összes csődbe menne.
Hiába gondolod azt, hogy két macskáról van szó, mindenki azt godnolná, hogy na még az ő egy vagy két macskáját, hát az igazán nem sok.
Amit még hozzátennék. A menhelyek kegyes adományokból tartják fent magukat, és baromi gyakran előfordul, hogy egyszerűen kiürül a kamra és közleményeket adnak ki, hogy kifogytak az élelemből segítsenek, mert nem fognak tudni mit adni nekik. És ez nem egy, meg két menhely, mind ilyen helyzetben van, hogy nullás egyenlegen táncol, ilyen helyzetben nem szép dolog kérni tőlük ilyet.
Egyébként azt is én írtam, hogy nézzél utána minden állatorvosnak. Miskolc nem egy falu, nem hiszem el, hogy két orvos van összesen, csak utána kellene nézni. Mi is úgy kukáztuk ki a telefonszámát, mert szinte nem is hirdeti magát és láss csodát 8ezer per darabért csinálta meg. Ha egyszerűen felhajthatóhoz megyünk, akinek van honlapja meg hirdetése meg franc tudja mije, akkor nem ennyi lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!