Macskát mennyire visel meg a költözés? Részletek lent
Figyelt kérdés
2 éves perzsa macska hozzászokott a mindennapi nyugalomhoz, egész napos alváshoz lakásban. Nemrég elköltöztünk és mindennap szinte át kell rendezni a lakást, fúrnak, pakolnak, új emberek jönnek stb....Ez mennyire viseli meg a macskát? Ugye nem fog megbolondulni? Mert teljesen meg van rémülve és még szokatlan neki az egész....2010. márc. 2. 21:08
2/9 A kérdező kommentje:
de úgy meg átrendezés után körbejárja a lakást 1-2x aztán hizeleg meg dorombol...:S
2010. márc. 2. 21:22
3/9 anonim válasza:
a macsak alapjában véve helyhez, és nem emberhez kötődik. Az én cicám nem bírta az új helyet, mikor elköltöztem otthonról, muszáj volt visszavinnem anyuhoz! Hát sajna ez van.
4/9 A kérdező kommentje:
mondjuk a 3 órás kocsiutat is kibirta, aludt egyet...kozmetikusnál se hisztizett...most meg még fura neki
2010. márc. 2. 21:27
5/9 anonim válasza:
Egy darabig rosszul fogja érezni magát, de idővel megszokja az új helyet.
6/9 anonim válasza:
Lehetőleg zárd be egy sobába és ne engedd ki nézelődni. Inkább olyan szobába zárd be, ahol kevéssé hallani a zajt és nincs akkora jövés-menés. Csak enni és inni adj neki, meg foglalkozz vele, de ha nyávog akkor se engedd ki. Csak nagyon lassan ismertesd meg a lakással. Tudom, mert mi is nemrég költöztünk és két macsát kellett a házhoz szoktatni, úgyhogy tapasztalatból tudom.
7/9 anonim válasza:
Megviseli, de idővel megszokja. Minden cicánál máshogy van. Ha nem találja a helyét egy hét múlva és depis, akkor vegyél neki Feliway párologtatót, ami fokozza a biztonságérzetét és megnyugtatja. A macskák mindenhova elhelyezik a saját illatanyagukat, amikor a pofijukat dörgölik az ajtófélfához pl. Ezek alapján tájékozódnak, ez a faciális ferromon. A Feliway párologtató ennek az illatanyagnak a mesterséges változatát párologtatja. Nekünk használt.
8/9 anonim válasza:
Bocsi, szobába zárd be és ne sobába.
9/9 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre a macsekon, hogy neki tök mind1 mi van ha én ott vagyok vele..Hihetetlen tudom, de most is átrendeztük és láttam rajta a félelmet, aztán felvettem és dorombolt és nem érdekelte az egész:)
2010. márc. 4. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!