Mit csináljak, hogy ne randalírozzon éjjel a kismacskám?
Az én cicám is pont ennyi idős, és ő is randalírozik. :)
Az éjjeli etetést egyszerűen úgy tudod megoldani, hogy hagysz a táljában szárazeledelt (ez nem romlik meg /juniort/ )
Az enyémnek rengeteg játéka van, vannak drágábbak is, de az egyik kedvence mégis a kilincslyukon áthúzott, földig lelógatott vastag zsineg, azzal sokat "harcol" csak arra kell vigyázni, nehogy kicsukja magát, én kitámasztottam egy kővel az ajtót.
Próbáld lefárasztani este lefekvés előtt, dobálj neki ping-pong labdát, stb.
Nem akarlak elkeseríteni, én minden este lefárasztom, annyira, hogy már a végén ő hagyja abba a játékot és vonul félre pihenni (éjfél körül) ennek ellenére 2-3 óra körül ő is rákezd.. A kamasz cicák már csak ilyenek.
Be kell csukni a hálószobaajtót. :)
Egy éves korára állítólag kinövi, ha nem is teljesen de nyugisabb lesz.
Jó cicázást!
Én a macskáimat kicsuktam a lakásból mert nem bírtam velük.Fojton pakolnak mindenhez hozzányúlnak.A függönyt leszaggatják,a cipőkből kiszedik azt a cipőbetétet,a zoknijaimat elszarják még a szempillaspirálomat is egy kilométerre találtam meg a földön a tükörtől ahová raktam.Azon kívül már hajnalban mint egy bikacsorda amikor éhesek alig nyitom ki az ajtót már bent a konyhában adják az éhségi szerenárdjukat. :S
Hát sajnos nem tudsz ellene tenjni semmit.Nagykorára megkomolyodik.
Az én cicám is 4 hónapos lány. :)
Nálunk úgy van, hogy nap közben kinn van a teraszon, este pedig a garázsban vagy a házban. Hát igen, egyszer úgy ébredtem, hogy leszarta a cipőmet... xD
Szóval. Szerintem akassz a kedvenc helyeire játékokat és mellé rakj kajás tálká(ka)t. Igen, minden egyes kedvenc helyére. Talán akkor nem fogja annyit keresni... ;)
Ha ez nem válik be, zárd ki a szobából. *gonosz vigyor* Vicc volt na. :P
Nekem bejött ez a mindenhova-teszek-mindenfélét dolog, próbáld ki. :) Aztán majd mondd el, hogy sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!