Jelenleg nem lát a cicám. Szerintetek jól lesz?
Nem látjuk, nem tudjuk a diagnózist, kb semmit nem tudunk. De ha az orvos nem mondta, hogy nem fog látni, akkor van rá esély.
van egy kutyám, fél éves. 2 hónaposan volt egy szemamputációs műtéte, pár hete műtötték a másik szemét. Fekélyes volt, ha nem műtik, megvakul (átlyukad a szeme). Már temettem a kutyámat, de lát. Életvidám vakarcs, pedig már temettem. Ezt csak azért mesélem el, mert ennyi infó alapján igen, van rá esély, hogy jól lesz.
Akkor mi a kérdés? Akkor meg szép esélye van arra, hogy megvakul, ha még nem látta a doki.
Istenem, micsoda IQ-harcosok vannak itt.
nekünk ugyanez volt a 2 nálunk született kiscicánál
teljesen egészségesen születtek, aztán elkaptak valami fertőzést, és én is csak azt vettem észre hogy az egyiküknek nagyon csúnya a szeme
be volt dagadva, hályogszerű képződmény volt rajta
mire állatorvoshoz elvittük, már megvakult mindkét szemére, nem tudták megmondani, hogy mi a baja
kaptunk rá kenőcsöt, hogy avval kenegessük, de az már nem hozta vissza a látását szegénykémnek
8 hónaposan mindketten elmentek, valamilyen rejtett betegség következtében
úgyhogy azt javaslom, mindenképp vidd el állatorvoshoz őket, mielőtt túl késő lenne
lehet, hogy a doki még a szemproblémákon kívül valami mást is észrevesz, így meg is mentheti a cicáid életét
Attól függ, mire való szemcseppet használsz, és mi a cica baja. Sokféle hatóanyagú szemcsepp van ugyanis.
A cicának valószínű fertőzése van, lehet macskanátha vagy valami más. SÜRGŐSEN el kellene vinned állatorvoshoz! Ő tudja megállapítani, hogy mi a baja, és fog-e még látni.
A többi cicát is kezelni kellene, mielőtt ők is megvakulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!