Nagyon sűrgős! Segítség! Rejtéjes macskabetegség?!
Először is: 8 felnőtt cicánk (ebből 2 anya) és 7 „szinte” újszülött kiscicánk van.
A reggel amikor kimentem megetetni a cicákat, azt vettem észre, hogy az egyik anyacica nagyon gyenge, nem eszik semmit és az 4 kiscicáját sem engedi szopni. Rájuk morgott és elsántikált az eggyik sarokba és ott aludt estig. Utána eltűnt. Közben reggel nagy nehezen megettem az éhes kiscicákat.
Ugyanígy vagyok egy másik cicámmal is. Ő a reggel még evett, de este már szinte járni se bírt.
És a másik anyacica orrából valami folyik, lehet, hogy „csak takony”, de nem vagyok biztos benne.
És mindezeknek a tetejébe az állatorvos nem tudja megmondani, hogy mi a bajuk!
Nagyon kérlek segítsetek! Nem szeretném, ha a kiscicák anya nélkül maradnának! :'(
A válaszokat előre is köszönöm!
Keress normális állatorvost, nem házhoz járót, hanem akinek jól felszerelt rendelője van. Lehet bármilyen vírus, macskanátha, netán mérgezés.
Vidd őket rendelőbe.
Azért kérdezek tőletek, mert lehet, hogy akad valaki itt, akinek a cicája ilyesmi betegséget kapott el és meg tudja mondani, hogy mitől...stb.
Tehát a kérdés csak azokak szól, akikre a fenti dolgok (volt ilyesmi beteg cicájuk) igazak.
Amúgy az állatorvos nagyon messze van tőlünk.
Ja és köszönöm a 2. válaszoló rettenetsen hasznos válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!