Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SZOBA TISZTA, de mégis rá...

SZOBA TISZTA, de mégis rá pisilt az ágyamra Mit tegyek? Tegnap előtt előtt lett ivartalanítva, nem ürülékezik, pedig eszik!

Figyelt kérdés
:(

#szobatisztaság #ivartalanítás #rápisilt #ágyamra
2015. jún. 26. 10:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ötlet? Válasz?
2015. jún. 26. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Csak most esik le, hogy nem is kutyáról van szó xD Én teljesen ebben a hitben voltam, ezért írtam a falkasorrendet... bocsi xD

Ez esetben szorulásra én is azt mondom, hogy adj neki hígabb kajákat. Akár tejet, olajos halat, ami kicsit megindítja a székletét.

A pisit meg lehet, hogy nem tudja rendesen tartani.. vagy nem tudom, ivartalanított macskám még nem volt, csak kutyám.

2015. jún. 26. 13:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki eddig írt! Utsónak : Semmi gond! Most visszük le az állatorvoshoz, mert arrébb csúszott a kötése. Még ötlet, válasz?
2015. jún. 26. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az műtét hatására még picit meg lehet zavarodva. Valószínűleg helyre fog állni a pisidolog is, csak kell egy kis idő. Ivartalanítás napján az altatás miatt nem esznek ugye, inkább csak ivott az enyém is, azt is úgy, hogy odavittem neki vizet, hogy ne kelljen szédelegnie. Mondjuk enyém elvonszolta magát az alomig, de végig támogattam két oldalról, hogy el ne essen szegény.

Ha nem nagyon evett azóta, akkor nem baj, ha még nem kakilt. De ha ma se fog, azért az már gyanús. Inni mindenképpen itasd, az állatorvos tud pontosabbat mondani.

2015. jún. 26. 14:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válszokat! :))) Tapasztalat még? Még ötlet, válasz?
2015. jún. 26. 14:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Már kakilt (nem az alomba) pisilt AZ ALOMJÁBA! Köszönöm!
2015. jún. 28. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!