Nektek melyik a kedvenc macska fajtatok? Melyik a legkdveltebb macska fajta? Persze a nagymacskakat nem ertem bele
Sziámi..
De bármely macska jó(persze ha egészséges),még ha nem is fajtiszta
Mindegy. Az állat nem egy dísztárgy, hanem egy családtag. Ha gyerekre vársz, akkor sem mondhatod meg - egyelőre -, hogy zongoristát vársz vagy kvantumfizikust. :) Egy tarka házimacskát, egy utcáról összeszedett tarka kölköt ugyanúgy fogok szeretni, mint egy fajtatiszta angol kéket, vagy egy Maine Coont.
Legfeljebb akkor választanék tudatosan, ha a körülmények rákényszerítenek. Nyilván, ha épp barátnőm - ne adj Isten, már családom - van, akkor nem választok egygazdás sziámit.
Nem az volt a kérdés, hogy ki melyik macskát fogadná be, vagy ki melyiket dobná ki, egyszerűen hogy van e kedvenc. Kék a kedvenc színem, mégis felveszek zöld, piros, sárga, barna... ruhákat is, és ugyanúgy szeretem, nem dobom ki, csak mert nem kék. :)
Nekem nagy kedvencem a bombay és a bengáli, csodaszép kiállásúak, nagyon szimpatikus a természetük is. Nem volt még egy fajtatiszta macskám sem, valószínű nem is lesz, mert abból a pénzből inkább kidobottakat mentek, ettől függetlenül szerintem csodálatos az általam leírt 2 fajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!