Hol tudnék olcsóbban hozzájutni egy Ragdoll cicához?
Persze, én is tudom, hogy egy faj minden egyedére nem lehet ráhúzni egy jellemzőt mert sok mindentől függ, hogy az az egy bizonyos állat éppen milyen. Viszont hallottam már ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatot ezért nem vagyok vele túl bátor. Akkor úgy néz ki, hogy muszáj ennyi pénzt költenem rá. Megvan rá a pénz csak nem akartam vaktában dönteni erről mert nekem ez azért nem kevés pénz egy cicára. Persze, tudom, hogy a tenyésztők munkáját tekintve ez egy reális ár, de nem ilyen összegekhez van szokva a szemem.:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm a választ!
Hát nem, nem akarok rá ennyi pénzt kiadni, de nálam ez természetes:) Ha lenne rá lehetőség, hogy egy fajtiszta, egészséges cicát kapnék törzskönyvel, aki megkapott minden oltást teljesen ingyen, akkor értelemszerűen azt választanám. Írtam, hogy ha ennyi az ára akkor ennyi, nem tudok vele mit csinálni, kifizetem, de nyilván nekem az lenne a kedvező, ha minél olcsóbban jutnék ugyanolyan jó "minőségű" cicához. Annyira hülye meg nem vagyok, hogy megveszek egy állatot és utána nem foglalkozom vele, nem gondozom. Megvenni is van pénzem és eltartani is, ha veszek egy ilyen cicát akkor nem fogom magára hagyni vagy elhanyagolni. Mivel még nem volt ilyen cicám ezért nem vagyok túl tájékozott a gondozását illetően, de igyekszem mindennek utána nézni csak egyelőre még nem jutottam döntésre a beszerzését illetően ezért nem mélyültem bele. A kaparófa nálam egyértelmű volt és természetesen nem is a legolcsóbb színezékekkel teli kaját kapná (Royal Caninra gondoltam...nem tudom, hogy mennyire jó).
Amúgy utolsó válaszoló, megkérdezhetem, hogy kitől/honnan vettétek a cicát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!