Tisztítószert keresek. Melyik lenne a legjobb a macskákra nézve?
Nem tisztítószer kell, hanem ivartalanítás.
Egyrészt nem lesz többé büdös, továbbá: nem születnek szerencsétlen kóbor kiscicák a világra.
Köszönöm a válaszokat, de az ivartalanítást csak a legvégső esetban alkalmaznám, ezért is kérdeztem direkt a tisztítószerekre. Várom a további ötleteket.
Egyébként az ecet fertőtlenít is?
Szia!
Hasonló gonddal küzdök én is! Én felitatom a pisit wc papírral (nem a leggusztusosabb megoldás, de így nem kened szanaszét a lakásban), majd domestosos vízzel feltörlök, végül ha megszárad vmilyen illatos felmosószerrel újra!
Sajnos macerás ez a pisi ügy, de nekem nem volt szívem ivartalanítani! Lakásban van a cica, esély nincs kiscicára és gyönyörű, lassan 8 éves eleven brit cicus!
Milyen jó is az amikor kedvenc cicád lelép napokra vagy hetekre. Agyonverik a nagyobb kandurok tiszta seb lesz és kosz. Nem eszik napokig mert csak a harc megy a csajokért. Majd megkapja amit akar esetleg pont az úttest közepén. Jön egy autó. De ez ilyenkor nem érdekes csak az ösztön hajtja (elég sza@ látvány,két legyet egycsapásra) De ha nem jön autó lesz vagy 8-10kiscica. Gazdájuk nem lesz talán egyet vagy kettőt befogadnak de erre kevés az esély.
Tisztítószer sem nagyon van rá. A szaguk még egy év múlva is érezhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!