Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért morog a macskám a...

Miért morog a macskám a kicsinyeire?

Figyelt kérdés
Szóval a macskám egy éve szült egy kiscicát, nagyon örültünk neki de kb. 3 hónapos korában, mikor már kinyílt a szeme, könnyedén futott és a szeme is kékből elszíneződött kékből zöldbe, az anyja morogni kezdett rá ok nélkül, ha közeledett hozzá akkor folyton fújt, morgott vagy néha csapkodott a karmaival, aztán elfutott a közeléből. Majd néhány hét múlva eltűnt a kiscica és többé nem került elő. Most néhány hónapja szült a macskánk három új kiscicát, most kb. ugyan abban a korban vannak a kicsik mint az előző és morogni kezdett a három kicsire, figyelünk rájuk mostmár de félünk hogy eltűnnek mint a testvérük, mi lehet a probléma okozója illetve miért csinálja ezt és mit tehetek ellene? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.

2015. jún. 10. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Dilis a macskád...
2015. jún. 10. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. jún. 10. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Leválasztja, úgy érzi, ideje befejeznie anyai teendőit. Innentől nem akar kölykeként gondoskodni róla.

Ez ellen nem lehet mit tenni, illetve azt lenne célszerű, ha többet nem lennének kiscicái.

2015. jún. 10. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló, igen, értem, ennek ellenére más macskák szívesen együttélnek a kölykeikkel (nekem is volt ilyen macskám, illetve az interneten is számtalan anyamacskát is láthatunk együtt a kölykeikkel.). Nem tudom hogy az én macskám miért viselkedik így, illetve tehetnék-e valamit hogy legalább egy kismacska otthon maradjon.
2015. jún. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!