Miért morog a macskám a kicsinyeire?
Figyelt kérdés
Szóval a macskám egy éve szült egy kiscicát, nagyon örültünk neki de kb. 3 hónapos korában, mikor már kinyílt a szeme, könnyedén futott és a szeme is kékből elszíneződött kékből zöldbe, az anyja morogni kezdett rá ok nélkül, ha közeledett hozzá akkor folyton fújt, morgott vagy néha csapkodott a karmaival, aztán elfutott a közeléből. Majd néhány hét múlva eltűnt a kiscica és többé nem került elő. Most néhány hónapja szült a macskánk három új kiscicát, most kb. ugyan abban a korban vannak a kicsik mint az előző és morogni kezdett a három kicsire, figyelünk rájuk mostmár de félünk hogy eltűnnek mint a testvérük, mi lehet a probléma okozója illetve miért csinálja ezt és mit tehetek ellene? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.2015. jún. 10. 16:21
3/4 anonim válasza:
Leválasztja, úgy érzi, ideje befejeznie anyai teendőit. Innentől nem akar kölykeként gondoskodni róla.
Ez ellen nem lehet mit tenni, illetve azt lenne célszerű, ha többet nem lennének kiscicái.
4/4 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló, igen, értem, ennek ellenére más macskák szívesen együttélnek a kölykeikkel (nekem is volt ilyen macskám, illetve az interneten is számtalan anyamacskát is láthatunk együtt a kölykeikkel.). Nem tudom hogy az én macskám miért viselkedik így, illetve tehetnék-e valamit hogy legalább egy kismacska otthon maradjon.
2015. jún. 10. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!