Mi lehet a hasán a macskámnak?
A macskám 6éves kandúr és egy udvarban lakok nem szokott az udvarra menni szobatiszta ebéd maradékot szokott kapni enni.Általában megeszik mindent persze vannak kivételek.1-2 éve vettem észre, hogy a hasán a bordája alatt van valami.
Amikor fekszik akkor jobban érezni a hasán a hátsó lába mellet a bordája alatt van egy olyan kerek kemény akármi.
De nem tudom mi az általában amikor fekszik és be van zabálva akkor nagyon érezni.Apám azt mondja h sérv de sérv a macskának?Aggódjak?Mi ez?Félek nehogy valami baja legyen úgy szeretem.Olyan egyedi mint egy gyerek 8éves koromtól élvezi az életét.Ja fontos tudni h szokott járni párzani és a tetőkön szokott járkálni.Amikor jön le akkor a tetőről ugrik a kocsira.és az egy jó 1,5m vagy 2m esetleg ott sérül meg?
elnézést az első mondatban rosszul írtam elnézést
A macskám 6éves kandúr és egy udvarban lakok nem szokott az udvarra menni szobatiszta és azt akartam h nem szokott az utcára menni és macska kajával is etetjük
Az udvarra nem szokott menni, de közben a tetőkön mászkál? Azt hogy?
Eddig ez a legextrémebb kérdés elhanyagolás téma körben. 1-2 éve van valami baja és úúúgy aggódok. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!