Mit csináljak anyám "kinti", valòjában benti macskájával?
Anyukád miért nem akarta panelba vinni?
Én ott élek az enyémmel, mamám is az övével és tök jól elvannak, egészségesek, nem kapnak el betegségeket, nem esznek véletlenül mérget, nem üti el őket az autó, nem bántják állatkínzók. Szerintem vidd a gazdájához, az lenne a legjobb.
Ha te nem akarod a macskát, és a gazdájához nem kerülhet, akkor keress neki felelős gazdát.
Nem tudod visszaadni az anyukádnak?
Az én cicáimmal úgy volt, hogy kiskorukban bent voltak, de nappal kiengedtem őket, de ha be akartak jönni bejöhettek. Előbb utóbb kelleni fog neki a friss levegő és ki akar majd menni. Játssz vele kint, hogy szaladgáljon, és talán megszeret kint lenni :)
Most anyukád, vagy hülyeséget vett a fejéebe vagy le akarta passzolni csak így könnyebb volt.
Inkább szólj neki, hogy neked nem kell a macska, és elajándékozod másnak. 1. ha kell neki akkor hazaveszi magához 2. nem kell neki, akkor simán elajándékozod
és mindneki boldog
Nem azt mondja hogy nem kell neki hanem hogy lakàsba nem lehet... Szerintem kamu Duma, csak nem akarta magàva csl Vinni, nyüg lett volna.
Csak ezt illett volna megmondani, segítettem volna elhelyezni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!