Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak anyám "kinti",...

Mit csináljak anyám "kinti", valòjában benti macskájával?

Figyelt kérdés
Adott a szitu, anyàm hàzbòl panelba költözött ahovà nem akarta Vinni a macskàjàt, rànk testàlta, avval a címszòval hogu mi kertes hàzban lakunk, itt jò helye lesz. Én azzal a feltétellel vàllaltam hogu csak kinti lehet, nàlam àllatnak nincs helye a lakàsban. Anyàm letette a nagyesküt hogy ez mindig kint van, napokig nem is làtta, enni is csak AZ elötérben kapott. Jò,, megjött a macska, 1 hétig AZ elöszobàban tartottuk utàna ki AZ udvarra. Igen àm, de a macska folyton visszaszökdösött a lakàsba, üvöltött, kaparta AZ ajtòkat hogy be akar jönni. Kidobni képtelenség szinte, szalad elölünk, àgy alà, mindenhova. AZ istenért nem akar kiszokni, anyàm tuti hazudott és bent tartotta. Nem tudom mit tegyek vele, a telet valahogy àtvészeltem így, de ennyi volt, nem tartom bent tovàbb. Ajàndékozzam el vagy hogy neveljem kintire??
2015. jún. 4. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Anyukád miért nem akarta panelba vinni?

Én ott élek az enyémmel, mamám is az övével és tök jól elvannak, egészségesek, nem kapnak el betegségeket, nem esznek véletlenül mérget, nem üti el őket az autó, nem bántják állatkínzók. Szerintem vidd a gazdájához, az lenne a legjobb.

Ha te nem akarod a macskát, és a gazdájához nem kerülhet, akkor keress neki felelős gazdát.

2015. jún. 4. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudod visszaadni az anyukádnak?

Az én cicáimmal úgy volt, hogy kiskorukban bent voltak, de nappal kiengedtem őket, de ha be akartak jönni bejöhettek. Előbb utóbb kelleni fog neki a friss levegő és ki akar majd menni. Játssz vele kint, hogy szaladgáljon, és talán megszeret kint lenni :)

2015. jún. 4. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Anyàm szerint egy kinti macskàt nem lehet lakàsba zàrni mert megbolondul... Szerintem Meg simàn ellenne benn, nàlam ki se menne ha nem raknàm ki. Csak tudnàm anyàm miért tagadta le hogy bent tartotta?? Vlsz azért hogy elvàllaljam...
2015. jún. 4. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban kinti macska lenne, aki nem bírja a bezártságot nem akarna folyton bemenni, hanem napokig nem látnád, max. kajaidőben....
2015. jún. 4. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Most anyukád, vagy hülyeséget vett a fejéebe vagy le akarta passzolni csak így könnyebb volt.

Inkább szólj neki, hogy neked nem kell a macska, és elajándékozod másnak. 1. ha kell neki akkor hazaveszi magához 2. nem kell neki, akkor simán elajándékozod

és mindneki boldog

2015. jún. 4. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem azt mondja hogy nem kell neki hanem hogy lakàsba nem lehet... Szerintem kamu Duma, csak nem akarta magàva csl Vinni, nyüg lett volna.

Csak ezt illett volna megmondani, segítettem volna elhelyezni valahova.

2015. jún. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!