Felnőtt, utcai cica befogadása?
Figyelt kérdés
Egy kis büfé mellett dolgozom és mindig szegődnek oda kisállatok, de most van egy csúnya, esetlen, nagyon barátságos cica akit én is és a fogyasztó vendégek etetgetnek. Sajnos valaki bántja is, ha teszek ki neki rongyot, hogy ne a kemény betonon aludjon valaki mindig elviszi onnnan. Imádom a cicákat, nem rég pusztult el az enyém, a szüleim nem is örülnének egy új cicának és én se terveztem, de arra gondoltam (átvágom kicsit a szüleim és úgy teszek mintha oda akarna hozzánk költözni). Jó ötlet e kiszakítani abból a közegből vagy sem? Még csak két hete van ott, de félek hogy a barátságossága miatt valaki komolyabban bántaná. Ha hazaviszem milyen tanácsokkal látnátok el?2015. jún. 3. 10:12
1/8 anonim válasza:
Lenyelte a válaszom az oldal.:S
Amikor nincsenek otthon vidd haza, adj enni neki, érezze hogy ott jó neki.
Ha szerencséd van marad. A baj az hogy 1-2 hétre bent kellene tartani ha biztosra akarsz menni, de akkor nem hiszik el hogy magától jön.
2/8 anonim válasza:
Tényleg benn kellene tartani pár napig. Beszéld meg a szüleiddel és kész.
3/8 anonim válasza:
fogadd el menj vele állatorvoshoz adjon neki oltást és nyugodtam fogad be :)
4/8 anonim válasza:
Ha baratsagos, akkor siman fogad be. A nap vegere ugy lesz veled, mintha evek ota ott lett volna :)
Tanacs: mond meg a szuleidnek, hogy azert fogadod be, mert felsz, hogy valaki bantana.
Szoval, az en tanacsom, fog meg, es vid haza. Szuleiddel meg legyel egyenes.
5/8 A kérdező kommentje:
Már nálunk van, bár szüleim még nem tudják, holnap közlöm velük a nagy hírt hogy nagyszülők lettek, sőt... dédszülők lesznek mert vemhes. Kapott enni inni, bementem a lakásba, később kimentem hogy itt van e még de nem volt.
2015. jún. 4. 22:40
6/8 A kérdező kommentje:
(Egy kommentben nem enged válaszolni) tehát ugye eltünt, aztán pár perc múlva futott is oda hozzám. A környékbeli cicák mind a házunk előtt vannak. Kíváncsiak az új jövevényre :)
2015. jún. 4. 22:42
7/8 anonim válasza:
Kisállatboltokban lehet venni macskához valamilyen sprét amitől odaszokik a macska. Pontosan nem tudom, hogy hogyan kell használni meg hogy mennyire használ, de szerintem egy próbát megér.
A helyesírási hibákért bocsánat.
8/8 anonim válasza:
Nagyon büszke vagyok rád! Több ilyen ember kellene mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!