Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskám ekcémájára tudnátok...

Macskám ekcémájára tudnátok valamit ajánlani?

Figyelt kérdés

Van egy mentett cicám, nagy valószínűséggel szaporított kék orosz - ez rögtön látszik abból, hogy nem olyan stramm kiscsaj, mint a másik, házi keverék :(

Kb egy hónapja diagnosztizálták nála a fehérjeallergiát, a doki konzervatív terápiát javasolt - először orvosi táp, majd kizárásos alapon meg kellene találni a ludas húsfélét. Krémet, vagy bármit az ekcémájára már akkor sem kaptunk, mondván, el fog múlni.

Az orvosi tápon túl vagyunk, ezután sikerült egyből beletenyerelnünk a jóba - a cica bőre egyik napról a másikra újra brutálisan bedurrant, jobban, mint előtte. Tiszta kiütés szegény. A dokihoz a beosztásom miatt nem tudom visszavinni - meg igazából nem is szükséges, már tudom, mit kell kerülnünk -, szóval marad a házi megoldás...

Az új eledel holnap meglesz, beszaladok az állatpatikába is.

Kérdésem leginkább azokhoz szólna, akik már túlestek ilyesmin: milyen termék hatásos ilyenkor? Többször jártam úgy, hogy a patikában rámlőcsölték a használhatatlan drága vackot, szívesen veszem mások ajánlását.

Esetleg valami egyéb jól bevált módszere lenne valakinek? Szerencsétlen kis jószág úgy néz ki, mintha megtépte volna valaki...

2015. jún. 3. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden tápból vegyél kisállatkereskedésből keveset, és próbáld ki azt. Más megoldás nincsen.

Esetleg nézzél olyat ami halas.Száraztápot kap?

Ha nem próbálj alutasakos lazacosat.

2015. jún. 4. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Elnézést a félreérthető fogalmazásért, magára az ekcémára való krémet keresek :)

A halas táptól Isten mentsen, épp arra allergiás :D Eddig Acana Pacifica tápot kapott, most áttértünk nyulas - marhás Happy Catre. Remélhetőleg így már jó lesz. Konzervet vagy tasakosat nem adok mellé, anyagilag így is megterhelt most ez a játék, rengeteget jártunk orvoshoz, és sorakoznak a félig használt prémium tápok is a szekrényben... egyelőre ez így jó lesz.

Az ekcémája viszont sajnos lassan gyógyul, nem bírom elnézni ahogy vakarózik.

Mindenesetre köszönöm a választ!

2015. jún. 4. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt tudom ajánlani, hogy ha nem tudod visszavinni a dokihoz, akkor hívd fel telefonon. Az enyém nagyon készségesen válaszolt a kérdéseimre, biztosan adna tippet. :/
2015. jún. 4. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudnám javasolni, amit a neten találtam, azt biztos megtaláltad te is, első kézből való információm nincs.
2015. jún. 4. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!