Ez a spray jó arra, hogy a macskámat távoltartsa a kanapé kaparásától és a konyhaszekrényra felugrálásról?
A kaparófától ne tarts, mert nem attól szokik rá a kaparásra, hanem azon vezeti le. Minden cica kapar, ha van kaparófája ha nincs.
Az enyém nagyon kaparta az ágy sarkát, a kaparófát meg csak akkor ha odaraktam. Tulajdonképpen láttam rajta hogy tudja mit kell csinálni de valami nem stimmelt. Aztán rájöttem: rossz helyen volt a kaparófa. Átraktam az ágy sarkához, így már 90%-ban a kaparófát kaparja. Szerintem azért szeret ott kaparni, mert általában az ágy sarkánál alszik, ezzel jelöli meg hogy az az ő helye. Most mondjuk a fotelben pihen, mert mindig ott szeret lenni ahol én :)
na, akkor mostmár minden stimmel (nem gondoltam, hogy a kaparófa hatására leszokik, hanem attól tartottam, hogy nem szokik át rá). nálam is a kanapé azon részét kaparja kívülről, ahol aludni szokott.mondjuk más részeit is kaparja, de ezt az oldalt a legjobban.
akkor kitalálok neki egy kaparófát, köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!