Megölték a macskámat?
Figyelt kérdés
Ma délután 4 óra tájékán szólt a szomszéd, hogy menjek át hozzá, mert van az udvarán egy halott macska és hogy nem-e az enyém. Sajnos az enyém volt, de még az eltemetése előtt furcsa dolgokat láttam rajta. Nem valószínű, hogy elütötték, mert nem volt se a koponyája, se a gerince, se a bordái szétzúzva, sőt igazából különösebb sérülés nem volt rajta, azonban a hátsó lábain a mancsai fölött pár centivel csontig le volt hántolva a bőr és az izmok, úgy tűnt, mintha egy dróthurok lett volna a lábai köré tekerve, ami felsértette a bőrét. Egész biztos a mai nap folyamán halálozott el, mert amikor átmentem érte még meleg volt a teste és nem volt merev, árnyékban volt, tehát nem a Nap melegítette. Csak az orrából folyt a vér, ami szintén friss volt, a testén sehol nem volt seb, amiből jöhetett volna, azonban a lábain lévő sérülések véresek voltak, tehát még életben volt, amikor a lába megsérült.2015. jún. 1. 18:34
1/8 anonim válasza:
Sztem gyorsan vidd el az orvoshoz vagy ha még most is meleg a bőre, lélegzik akkor valószínűleg él vidd el egy állatorvoshoz!
2/8 anonim válasza:
Igen...ez annak a jele! Beteg gecchi állat aki ilyet tesz. Ami a megdöbbentőbb, hogy nálunk nem igazán van az állatkínzás a helyére téve...valszeg soha nem tudod meg ki volt az. A rendőrség "tehetetlen" s az állatvédők sem érnek ilyen téren sokat. Sajnálom a macskádat :'(
3/8 A kérdező kommentje:
Már meghalt, másfél órája lett eltemetve.
2015. jún. 1. 18:41
4/8 anonim válasza:
sajnos jelenleg az egyetlen megoldás az állatkínzók ellen M.o.-n az, ha rájössz, hogy ki volt feltűnés nélkül elteszed láb alól
5/8 anonim válasza:
Valószínűtlen. Meglehetősen furcsa tüneteggyüttes, az egyetlen, amire gondolni tudok, hogy beleszaladt egy damilos fűkaszába, az képes lecsapni a húst, de miután lelassult, már relatíve kicsit csap a fejre. Persze életlemben nem halottam még, hogy egy macska megvárta volna, míg szétcsapják. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem szándékos vagy célzott volt, ezek nem halálos szándékot mutató sérülések.
6/8 anonim válasza:
igazából elképzelni sem tudom hogy mi okozhat ilyen sérülést
8/8 anonim válasza:
Megfogta a hurokcsapda, aztán agyonütötték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!