Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicánknak néhány napja...

A cicánknak néhány napja sajnos eltört a lába, de nincs pénzünk állatorvosi kezelésre, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Azt nem tudjuk, hogy hogyan tört el, mert esténként el szokott járni "csavarogni" és akkor történt.
2010. febr. 25. 23:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a cica nagyon szenvedhet :-( Valószínűleg nem minden macska mutatja ki egyformán a fájdalmat. De a miénk, amikor a nyáron eltörte a lábát, ordított a fájdalomtól. Ez reggel hatkor történt, kilenctől volt az orvos. Gondoltuk, kivárjuk a nyitást. Az a három óra szörnyű volt szegénynek :-( Rossz volt nézni, látva hogy nem tudok neki segíteni. Csak mellé feküdtem a földre és próbáltam megnyugtatni ... Az orvos is megerősítette, hogy nagyon fájdalmas a cicának a törés.

Valószínűleg a Te cicád is nagyon szenved, csak nem mutatja ki ... Ezért jó lenne, ha minél hamarabb el tudnád vinni az orvoshoz. Nem biztos, hogy sokba kerül a kezelés, lehet megúszod néhány injekcióval. A miénket sem műtötték, és most jól van. De az injekcióknak gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásuk volt, így a cica nem szenvedett annyira (azért szenvedett épp eleget szegény, napokig szó szerint sírdogált magában) és segítette a gyógyulást is.

Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön eljutnod orvoshoz.

2010. febr. 28. 19:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A cicát végül elvittük egy állatorvoshoz, szerencsére kiderült, hogy nincs eltörve a lába, hanem "csak" csúnyán kificamodott. Az orvos rendbe tette és sínbe rakta, kapott egy kis fájdalomcsillapítót is, most már teljesen jól van. Az egyik ismerősünk ismerőse volt az állatorvos és így csak 5000 forint volt az egész. Könnyebben ment, mint gondoltam, bár csak most derült ki, hogy van az ismeretségünkben állatorvos.

2010. márc. 2. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Örvendek, hogy sikerült megoldani! Gyógyulást a cicának!
2010. márc. 2. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazán jó gazdi vagy! Örülök, hogy jobban van a macsek.
2010. márc. 2. 20:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. márc. 2. 22:36
 16/16 Fibri válasza:
100%
Ha direkt mondja hogy nincs pénze állatorvosra akkor ne válaszoljon az aki az állatorvoshoz terelné mégis , pl hogy sírja ki magát az orvosnál stb
2016. jan. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!