Hogyan ajándékozzuk el a potyacicákat?
A sufninkba fialt egy cica, de sajnos nem túl szelíd. Pár napja fedeztük fel, de már jó rég óta ott lehetnek, mert a kicsik már botorkálnak és hangosan nyávognak. Az anyukájuk viszont fúj, és elbújik.
Ilyenkor mit kell csinálni? Az oké, hogy vizet meg kaját viszünk neki minden nap, de egyáltalán itt maradnak? Ha az anyjuk ennyire fél tőlünk, a kiscicák hogyan fognak hozzánk viszonyulni? Szeretnénk nekik gazdit keresni, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Megszelídülnek majd annyira, hogy féregteleníteni lehessen őket, plusz fényképeket készíteni? Hogyan szakítsuk el majd a mamájuktól? Egy hónapot még tuti várnunk kell, de sokáig nem maradhatnak, mert a szomszédban elmebeteg kutyák laknak, szóval nem szeretném, ha nagyon átmászkálnának meg ilyesmi...
Már rengeteg macskának találtam gazdit, a valódi kérdés az, hogy hogyan működik ilyenkor az emberhez szoktatás és elválasztás. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam...
Hozzánk még sosem szült így macska, szóval fogalmam sincs, hogyan közeledjünk feléjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!