Ha a mamacica hashaartya gyulladasos vagy legalabbis bizonyosan hordozo megmentheto a kiscicaja valahogy?
Nincs olyan,hogy FIP vagyis van csak éppen semmit se tudni róla még mindig.Koronavírus nélkül macska nem is létezik.
De konkrét válaszom az,hogy 60-65 napig az a kölyök az anyaméhben volt így minek elvenni az anyjától?Várd meg a kort és vedd magadhoz,csinálj egy teljes nagy vérképet és abból majd kiderül.
Nagyon rossz körülmények között, sok macska együtt van tartva? Mert egyébként el szokott múlni a corona, a többség enyhén megbetegszik (hasmenés), egy ideig szeropozitív, aztán kiürül az ellenanyag is (és újra megfertőződhet, nincs tartós védelem). Egy kisebb százalékban marad a fertőzés, a maradék pedig fipes lesz. A 3-as válaszoló jól írja, nem találta még ki senki, hogy mi okozza a fipet, mutálódás, vagy rossz immunválasz, vagy épp valami egész más.
Nincs valami más is a háttérben, fiv/felv pl? Mert a 90%-os megbetegedés elég meglepő (és nagyon durva :-( ).
Visszatérve a kérdésedre, ezt a korai elválasztást én is olvastam, de hogy valóban segít-e, azt nem tudom sajnos. Ha ennyire sokan meghaltak az eddigi almokból, azt mondanám, lehet, hogy érdemes megpróbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!