Melyik alom a legjobb szagelszívás szempontjából?
Mi a büdös, a vizelet vagy a széklet? Mert lehet, hogy a macska étrendjével van inkább a gond, egy egészséges kakának nem kéne nagyon büdösnek lennie. Mondjuk a pisinek is csak ivaros kandúrnál.
Én ezt használom:
a szagmegkötő képességét is nagyon dicsérik, de ezt nem tudom megítélni, mert az enyémek a zeolitossal sem különösebben szagosak.
A fedett tálcák tetejébe általában lehet rakni valami szagmegkötő bigyót, az lehet, hogy jól jönne neked. Egyébként azért jó, mert valamivel kevesebb alom szóródik szét a környezetében használat közben. (És ha idősebb, ízületi gyulladásos cica van, aki nem nagyon tud leguggolni, nem a falat fogja lebrunyálni.)
Én ezt használom: [link]
Két cica mellett egy hónapig elég, minden este kiszedjük belőle a kaksit, és ennyi.
Nagyon pici, 20 négyzetméteres házban lakunk és ha csak nem épp abban a másodpercben csinált oda a cica, akkor meg sem érezni az almot.
A fedett alomtálcát mindenféleképp ajánlom. Nem kaparja ki a cica az almot, a szagok is jobban "bent maradnak" miután épp wc-zett és nem kakil/pisil mellé.
Azt, hogy milyet veszel neked kell tudnod. Van nagy és kisebb, sarokba való,stb...
Nekünk ilyen van, két cica számára: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!