Felugrott a cicám tegnap a radiátorra, de mivel szegénykém elég dagi, ezért leesett, de a körmét beleakasztotta és kiszakadt neki, nem esett le, csak látszi, hogy kifordult az egész és valami még tartja neki.. Nagyon fáj neki rá se áll, ezért fertőtlenítettem neki, meg most is többször tettem rá Betadint.. A kedves állatorvos azt mondta 2-3hét múlva tudja fogadni, de addig akár meg is gyógyulhat, szóval az érdekelne, hogy az a körme le fog esni, illetve mit tegyek, bekötözni nem szeretném, elég kedvetlen is most szegénykém.
Olyan nincs, hogy állatorvos 2-3 hét múlva "fogad". Szerintem kamuzol. Odaviszel egy állatot, kivárod a sorod, aztán bemész. Ennyi.
2015. máj. 14. 15:01
2/9 anonim válasza:
te milyen metropoliszban élsz, hogy csak 2-3 hét múlva tudnak állatot fogadni?
2015. máj. 14. 15:14
3/9 anonim válasza:
állatorvoshoz vidd el ,mert elfertőződik.keress másik orvost.
2015. máj. 14. 15:17
4/9 anonim válasza:
Sintértelep!
Elaltatás!
Hirtelen nem jut jobb az eszembe! :-)
Úristen! 3 hetet kell várni, engem meg 2 év múlva műtöttek meg!
Dögöljön meg a szomszéd lova is!
2015. máj. 14. 15:37
5/9 anonim válasza:
2-3 hét várakozás...a körmöt el kell távolítani és naponta többször fertőtleníteni.
2015. máj. 14. 15:59
6/9 A kérdező kommentje:
Képzeld el olyan metropoliszban élek, ami egy 1000fős falu és van ugyan egy állatorvos akivel beszéltem és azt mondta, hogy Ő nem vállal ilyet, mert neki nincs kisállathoz semmilyen érzéstelenítő, csak marhákkal és hasonlókkal foglalkozik...Legközelebb pedig 45km-re van állatorvos, akivel beszéltem... Igen pont ez a hobbim, hogy ilyen helyzetben "kamuzom"
2015. máj. 14. 17:08
7/9 A kérdező kommentje:
Arra meg hogy sintértelep, elaltatás csak annyit tudok mondani, hogy ha egyszer gyereked lesz és leszakad a körme, remélem te sem aggódni fogsz érte, hanem eutanáziát hajtasz rajta végre.
2015. máj. 14. 17:10
8/9 anonim válasza:
Elmebeteg világ!
Afrikában halomra ölik egymást a négerek, Indiában a földrengés miatt több millió ember szenved, (legtöbbjük lakása is odalett) az Iszlám állam lassan kiirtja a fél világot, (tett érte amerika sokat) és még estig sorolhatnám a tragikus dolgokat, Te pedig itt rinyálsz egy kövér disznó macska miatt akinek beszakadt a körme!
Szégyelld magad!
2015. máj. 20. 09:01
9/9 A kérdező kommentje:
Képzeld el ha most Afrika, Nepál vagy az ISIS miatt sírnék, akkor sem sokat segítenék rajtuk, szóval nem fogom magam elszégyellni, ha neked nincs más gondod mint ezeken aggódni, akkor menj és csatlakozz az Iszlám Állam elleni harcokba vagy menj Nepálba menteni a romok alól az embereket, mit érdekel engem. Nekem vannak saját gondjaim.
És minden kedves hozzászólónak aki el akarta altatni, vagy éppen ócsárolt, annak üzenem hogy leesett a cicám körme, ápolom neki és nagyon jól van! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!