Létezik, hogy 2 éves macskának már szuvas a foga?
Nem tudom, segít-e, de ha megnyugtat, az én macskám amióta hozzánk került, fog nélkül él. Jó, az elején még több volt neki (de már akkor se nagyon voltak a picik elől), de azóta az alsó két nagy kihullott, egy rágót ki kellett neki húzni, és a pici fogaiból is egy darab van felül a két szemfog között :D És mégsincs semmi baja, pedig kb 15 éves, és úgy eszik mindent, hogy egyben nyeli le. A nyelve is picit béna, a tej lefetyelésénél vettük észre, hogy az edény tartalmának kb negyedét kilefetyeli a földre és a fejére, és a nyelvére is gyakran ráharap (pontosabban kint marad, harapni nem agyon tud:D).
Tehát nem kell megrémülnöd (de én is ilyen aggodalmas vagyok ha a macskámról van szó), viszont szerintem is vidd el dokihoz, az a biztos. Azzal számolj, hogy minden vizsgálat pénzbe kerül, és nekünk állandóan szó nélkül leszedik a fogkőjüket, meg se kérdeznek, csak a végén mondják hogy az plusz pár ezer huf :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!