Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám a cipőmbe ürített....

A macskám a cipőmbe ürített. Hogyan büntessem meg?

Figyelt kérdés
Ma reggel húztam fel a lábbelim, és furcsán puha érzés fogadott. Miután levettem, vettem észre, hogy tele van fekáliával. Nem szeretném, ha a macsek megismételné ezt a produkciót. Hogyan magyarázzam meg neki, hogy ezt nem lehet?
2010. febr. 23. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Ha az én macskám ilyet csinálna jó alaposan beletunkolnám a fejét, utána meg megverném.

Utána nem fog soha ilyet csinálni. A macskák elég tanulékony állatok, úgyhogy meg fogja érteni.

2010. febr. 23. 15:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Igy: "Macska, ezt nem lehet."

Most mar csak a "mit nem lehet"-et kell definialni, es maris minden oke.

Amugy, szerintem csak a cipodet utalja, mert mindig felveszed, mielott elmesz, es o azt nem akarja. ^_^°

// Viszont! Ha nem szagoltad ki, hogy a cipodel amugy is valami baj van, nem lehet, hogy csak a szagabol azt gondolta, az a wc? :) //

2010. febr. 23. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

most ki a cipodet! nem rosszindulatbol mondom, de a macskak altalaban koszos, budos helyekre piszkolnak *_*

ha tiszta akkor biztos nem fog belecsokizni

2010. febr. 23. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
A macska nevelésének az alapja a következetesség és a szeretet. Én úgy szoktam, hogy belenyomom az orrát a szarba, aztán a seggét az alomba... Amikor jó helyre szarik és látom, akkor pedig kedves vagyok vele. (Husi,simi,szóbeli dícséret, stb.) Meg szokták tanulni.
2010. febr. 23. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Tartsd a cipődet szekrényben. Büntetni macskát nem igazán tudsz.
2010. febr. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!