Hogyan szerezhetném vissza a rossz helyre adott cicát?
Sajnos, mivel négy cica volt kicsi második emeleti lakásomban, kettőnek, akik még picik voltak, nem nőttek úgy hozzám, új gazdikat kerestem.
Amikor azonban jött a leendő új gazdi, ők elbújtak. Másik cicám, akit nagyon szerettem, nagyon bújós, barátságos játékos volt, közben alaposan belopta magát a leendő gazdi szívébe.
Magam sem értem magam, de végül is, őt vitte el az új gazdi.
Persze rögtön megbántam. Rettenetesen bánt, hogy tehettem ilyent. A szívem majd megszakad. Nem tudok elaludni, pláne mióta kiderült, hogy nincs is jó helye. Az új gazdi össze vissza hazudozik, talán nem is él már a cica?
Mindent megadnék azért, hogy újra itt legyen velem. Mit tegyek?
Kedves 5. válaszadó!
Én is pont úgy gondolkodom mint Te. Nem én engedtem világra, hanem a környékünkre tévedő kóbor cicákat vittem ivartalaníttatni,(6-ot 50%-os alapítványi támogatással) majd gazdit kerestem nekik, miközben van kettő(vagy sajnos volt) saját ,öreg' cicám. Most van két ,nyakamonmaradt' és egy ,öreg' cicám és nagyon, nagyon sajnálom, bánom és kínlódom a másik ,öreg' cicám miatt. Egyszerűen nem értem hogy tehettem ilyet.
Persze azóta a ,nyakamonmaradtakat' is imádom, s többet soha nem adok cicát senkinek, s rá sem nézek cicára az utcán.
Ja, s arról az örökbefogadási szerződésről nem tudtam, sajnos. A többi hat cica remek helyre került, rendszeresen kapok róluk képet, híreket, meglátogatom őket,egy esetben még komoly barátság is kialakult az új gazdival. Pont a legimádottabb régi cicával történt ez.
Életem legnagyobb ballépése. Nem tudok belenyugodni.
Ha nyernék a lottón, kinyomoztatnám pontosan hol van és visszalopatnám. Vajon mennyibe kerülne? Lehet, hogy lottó nyerés nélkül is menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!