Miért csinálja ezt velem a macskám?
Van valami odakint, ami zavarja. Valoszinuleg egy masik macska.
Probald meg azt, hogy odakint is szagtalanitasz.
Akkor lehet, hogy a felettetek, alatatk lakonal lett macska, vagy kutya, vagy barmi.
Az ilyen bejarat ele pisiles dolognal mindig odakint kell keresni azt, ami valtozott.
Kerdezo.
Mit szeretnel, hogy valaszoljanak?
Kiprobaltad azt, hogy a ajto elotti reszt is fertotlenited, szagtalanitod?
A macskak a vizeletukkel a teruletuk hatarat jelolik, tehat, ha az ajto elo pisil, akkor valakinek jelezni akarja: "eddig, es ne tovabb"
Halvany fogalmam sincs, hogy kinek akarhatja ezt jelezni, de boven eleg, ha o tudja.
Ha amugy nincs a cicak kozott rivalizacios problema, egesseges, akkor odakint erdemes keresni az okokat.
Gondolom, azon mar tul vagy, hogy mindegyik cicanak van kulon almostalca, tehat nem lehet az a oka, hogy nem akar oda pisilni, ahova a tobbi.
Tehat, ha a "mi valtozott?" kerdesre a valasz: "idebent semmi", akkor az ajto elott kell keresni a valaszt. Ha viszont, barmi valtozott akkoriban, amikor rakezdett erre, akkor abban az iranyban erdemes elindulni, de ilyesmirol eddig nem esett szo.
A leirasod alapjan a szonyeggel van valami baja. Ha olyan szonyeg lenne, felteteleznem, hogy talan cipovel van valami rahordva a szonyegre, es az zavarja.
Gondolom, a szonyeg regebb ota van ott, mint ahogy ezt kezdte.
Lehet, regebben volt valami, es felvette ezt a buta szokast? Ha mashova teszed a szonyeget, "koveti"?
(nalam a rogzult rossz szokas ellen segitett hogy macskamenta kivonattal befujtam a aldozatul esett szovetet, nem tudom, nalad segitene-e, de nalam segitett az, hogy pozitiv szagra csereltem a regit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!