Miért kéri ilyen erőszakosan a macskám az ételt?
Amikor éhes a macskám és már viszem neki a tálat vagy még pl. mosogatok előtte, akkor rendszeresen nekiugrik a lábamnak. Nem harap meg, csak utánam kap meg támadóan nyávog.
Nem éheztetem, ne erre gondoljon senki.
Szerintem csak hisztizik...enyém is mindig ezt csinálja, mert tudja mikor van kajaidő. Este 8kor kapja mindig az ételt, de már 8 óra előtt 10-20 perc a lábam körül rohangál, ugrabugrál, nyávog, egyszóval hisztizik hogy neki most kell.
A támadó nyávogás milyen? Mármint az enyém még sose adott ki olyan hangot, ha támad akkor fúj, nem nyávog, maximum hangosabban csinálja hogy felhívja a figyelmed.
Köszönöm, ment a zöld ezekhez.
első: https://www.youtube.com/watch?v=vMAuQlu3pkg ehhez tudnám hasonlítani, szóval nem az a kedves nyávogás, hanem hallatszik, hogy ingerült.
Nem tudom mit lehetne tenni sajnos
Oh így már értem, milyen lehet, enyém még hál' istennek nem hallotta hogyan kell így idegesíteni engem, így marad a sima nyávogásnál.
Ellene szerintem sok mindent nem tehetsz. Ha mindig kb ugyan akkor kap enni, akkor esetleg add neki oda előbb. De mivel a macskát hiába szidod meg, ezért ezzel sajnos együtt kell élni... Ha nem harap akkor szerintem nincs gond, ha körömmel karmom akkor pedig vágjátok a körmét rendszeresen (körömvágás után hogy sértődött képet tudnak vágni...), és akkor az sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!