Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Ma vettem észre,...

S. O. S. Ma vettem észre, hogy a cicámnak a balmoldalon a hasán egy tenyérnyi helyen hiányzik a szőre. Szerintetek mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A cica kb 2 éves sziámi+házimacsek keverék szuka.

Eddig semmi baja nem volt.Létezik,hogy tegnep este óta hullott ki ilyen nagy mennyiségű szőr?

Bolhaekcéma,rühesség vagy valami más?

Ezeknek mi a kezelésük?

Orvoshoz vinni csak hétfőn vagy kedden tudom! :(

Bocs ha túl sok mindent kérdeztem de aggódom!

2010. febr. 20. 13:18
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nekünk is van két macskánk, velünk is történt már ilyen.Elképzelhető, hogy felakadt valahová, kerítés,vagy beszorult az ágy alá, és az leszedte a szőrét. Nézd meg, hogy nem pirosas-e az a terület, vagy a körvonala. Tetrán hintőport nyugodtan tehetsz rá, ha piros,vagy levedzik csak figyelj rá, hogy le ne nyalja.
2010. febr. 20. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én is gondoltam ilyesmire csak megijjedtem.

Nem pirosas neki és nem is levedzik, olyan mintha le lenne gyantázva :) teljesen sima és kicsit száraz.

A biztonság kedvéért azért megmutatom majd dokinak.

Mégegyszer köszi a választ, kicsit megnyugtattál!

2010. febr. 20. 20:02
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Anyukámék macskákának ugyanez a baja.Ő még kedvetlen is lett, csak feküdt múlt hétvégén.Hétfőn vitték el orvoshoz. Fertőzést állapítottak meg. Kapott szurit, kapszulát 4 napra, és fertőtlenítő oldatos vízzel kellett 4 napig "fürdetni" (szivaccsal áttörölgetni).

Már 2 nap után jobban lett.

Szerintem nyugodt lehetsz,nem lesz baja, ha hétfőn vagy kedden viszed dokihoz!

2010. febr. 20. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Az az en cicammal is megtortent ez,neki a farkarol egy csikban hulott le a szor,ahogy te mondot mintha legyantaztak volna.Okvetlenul vidd a dokihoz ne legyen nagyobb a fertozes,meglatod gyorsan felepul.
2010. febr. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!