S. O. S Mivel fürdethetem meg a cicámat?
Figyelt kérdés
Ma a cicusom bejutott a garázsba és teljesen oljaos lett a bundája a hasán mindenképp le kellene mosnom csak sajnos cica sampon nincs itthon... arra gondoltam hogy megpróbálom ilyen natúr szappannal megmosni mert az van esetleg az beválhat vagy mivel kellene megpróbálnom ?2015. ápr. 12. 15:48
1/7 anonim válasza:
Én johnson's-al szoktam vagy baba tusfürdővel, de ha csak az van otthon akkor az is jó, igazából egy fürdetéstől nem lesz baja..!
2/7 anonim válasza:
Gumikesztyűvel, mert szénné fogja karmolni a kezedet. És egy hét kell mire megbékél.
3/7 anonim válasza:
Szappannal ne fürdesd mert nagyon szárít, ha nagyon sos akkor inkább tusfürdővel vagy ha letudsz ugrani a boltba még akkor babasamponnal/tusfürdővel
6/7 anonim válasza:
ahhoz nem kell tigrisnek lennie, hogy egy vékony gumikesztyűt átszakítson xD
7/7 anonim válasza:
Egy vállig érő hasított bőr kesztyű már talán nyújt némi védelmet, de a gumikesztyű... semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!