S. O. S Macskám lehet valami baja ettől? Többi lent
Figyelt kérdés
Nemrég szólt a szomszédom hogy valószínűleg a mi macskánk kotorászott a szemetükben és hogy volt benne sok ételmaradék de üvegszilánkok között és evett is belőle! Mit tudok csinálni most?2015. ápr. 12. 09:07
1/5 anonim válasza:
És a macskátok ott van nálatok??Mert ha igen és nincs semibaja akkor nem érdemese parázzni.
2/5 anonim válasza:
Megette az üvegszilánkot? Mert, ha igen, állatkórház. Az én macskám nem csinált még ilyet, nem tudom mi a teendő, de szerintem ez lenne a legjobb ötlet.
3/5 anonim válasza:
Ha nem hányt, pisilt, vagy kakilt véreset, és jól van, akkor semmit. Csak nem olyan butus, hogy üvegszilánkot rágcsáljon.. Ha mégis, akkor vidd el dokihoz, vizsgálja meg, hogy mit lehet érte tenni, mert a az üvegszilánk a gyomrába került, akkor csak imádkozz, hogy ne vágjon el bent semmien szervét.. De az ilyen esetek elkerülése érdekében nem árt szólsz a környezetedben élőknek (szomszédok, lakótársak stb) , hogy ha látják, hogy a macska ott van, ahol nem kéne és olyat csinál, amit nem kéne, akkor szóljanak rá.. (már ha az épeszű szomszédod nem volt képes elzavarni, amikor meglátta)
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már elpusztult szegény, amikor már vért hányt már akkor tudtuk.
2015. jún. 26. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!