A cicám örökre ilyen marad?
van egy cicám, aki születése óta beteg. ezt úgy értem, hogy taknyos, prüsszög, vagyis macskanáthás gondolom. ő született legutoljára. már lassan egy éves lesz, egy hónap mulva, de még nagyon pici. akkora, mint egy 8 hónapos kiscica. nagyon girhes annak ellenére, hogy mindig teletömi magát. bár most kezdi összeszedni magát, mert elkezdett kicsit hízni, és már szebb is a szőre, a macskanáthája 2 hete elmúlt, de most megint uy veszem észre, hogy kezdi előröl ezt a náthát. nem tudom hogy van e a cica kisnövéséhez köze, de azért leirom: pár hónapos korában megharapta az állát egy kutya. azóta a száján veszi a levegőt, és a szája mindig nyitva van. link is van róla, hogy milyen kicsi, vézna egy cica:
most ígynéz ki, de két-három hete még nagyon náthás volt. ettől függetlenül nagyon szeretem így, nagyon szerető és bújós, állandóan doromboló csupaszív <3
Szia!
Mit mondott az állatorvos? Nekünk is van egy ugyanilyen, fekete, kisnövésű macskánk. Annak az anyja is kistermetű volt, azért születhettek kölykei, mert a gazdája azt gondolta, még biztosan nem ivarérett, hiszen olyan kicsi. Úgyhogy a kicsi termet nem biztos, hogy baj, a betegségével kapcsolatban meg az állatorvos tud okosabbat mondani.
köszi a válaszokat:)
2-es, nagyon sajnálom a cicádat:((
az állatorvost már régen felhívtuk, úgy pár héttel születése után, mert alig élt ugymondva. de megnyugtatott, hogy semmi baj, van ilyen, de a macskanátha nem nagyon gyógyítható. lehet, hogy egyszer meggyógyul. de tele van élettel, és kedvvel:)
A macskanatha nem gyogyithato, vagy meggyogyul vagy nem, de:
Ha beoltatod ellene egy eppen "csendes" idoszakban, akkor elegge valoszinu, hogy vegleg megszabadul tole.
Rendesen fereghajtva van?
Es amugy igen, a betegeskedes miatt marad ilyen kicsi, ami aranyos, viszont folyamatosan veszelyben van az elete. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!