Eladó Bengáli kölyök cicákat szeretnék akik törzskönyvezettek?
Mi a kérdés? "Tudom, hogy lehetetlen". Így van.
Én egy iPhone 5-öst szeretnék, eredetit, de örülnék neki, ha ingyen hozzájutnék, mert 170 ezerért elég drága.
Ez kb. ugyanaz.
Tegyuk fel, hogy en egy unatkozo milliomos vagyok, aki aranyhalnak kepzeli magat, tehat tudnam teljesiteni a kerest...
Szoval, kerdezo, magyazd el, hogy _minek_?
Kolykoket, tehat tobbes szamban, torzskonyvvel (megjegyzem a 120K bengalibol elegge az olcso) minek a torzskonyv, mit akarsz vele kezdeni?
Amugy, beszeljunk komolyan. Mennyid van ra?
Mar csak azert, mert a bengali egy viszonyleg gyorsan, es nagyra novo fajta, szoval "tescos tappal" etetni a kolykot a allatkinzas egyik elegge kifinomult formaja.. Tehat, minosegi tappal _kell_ etetni, aminek a koltsege, nem biztos, hogy megall egy tizes alatt havonta.
Ezt a elegge draga fenttartasi koltseget hogyan akarod eloteremteni, ha a 120e-es beszerzesi ar "elegge draga"?
Raadasul, pontosan tudom, hogy hogyan allnak az emberek azokhoz a dolgokhoz, amikert nem dolgoztak meg. ES az nem pozitiv...
1, csak iphone5? Tudod mi a vicc? Hogy van ismerosom, aki miutan 6-ra valtott, a 4-oset odaajandekozta ingyen valakinek, mert megtehette (nem Magyarorszagon el).
De o sem ajandekozna ingyen bengalit, olyannak, akinek a 120k draga, pont a felsorolt "es mibol tartja el?" kerdes miatt.
3., igazad van. Az iPhone 5 csak egy példa volt, akármit is írhattam volna, de egy élőlény esetében igen, az is fontos, hogy ma már a vételára is túl drága, akkor az eltartása is az lesz az illetőnek...
Csak a szemléltetés miatt írtam az iPhone-t, hátha így könnyebb megértenie a kérdezőnek, hogy miért nincs ingyen fajtatiszta állat.
Egy értékes életet rádbízni vétek,hisz ahogy írták:ha nem tudod a vételárat kifizetni akkor a haviköltségek?Kezdő felszerelés?(ami szintén kb 100)Hirtelen orvosik költség?
Maradj a plüss bengálinál,nagyon cukikat árulnak már.
Hát sajnos, akik csak így odaadnak egy fajtatiszta bengálit, az nem fajtatiszta, sőt nem is bengáli, csak hasonlít rá. Még a 120 is olcsó ehhez a fajtához. 200-300 körül találsz megfelelő idegrendszerű, egészséges apróságokat.
De szerintem, egy menhelyről kihozott cica is megtenné neked, értük nem kell annyit fizetni. Maximum későbbiekben, ugyanannyit (200-300) vagy többszörösét állatorvosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!