Tanítható erre egy perzsa cica?
Először hámhoz kell szoktatni, otthon, ha megtanul sétálni veled bent, akkor fokozatosan viheted ki.
Én mondjuk a mozgatását otthon oldanám meg, valamilyen játékkal (pl. botra kötözött fonal, vagy laser pointer, labda, stb).
Köszi a választ,csak attól félek hogy ehhez is túl lusta
Pedig hát egy 3 kilót le kéne adnia...
Az én perzsám 2 éves de összesen nincs 3 kiló.:D
Vannak játékai a cicádnak? Az enyém sem mozgott nagyon amíg nem volt neki. Aztán kapott sokemeletes mászókát, labdákat, egereket, botot, stb és mindig játszik valamelyikkel.
Kivinni is ki lehet persze, habár vannak macskák akik félnek kint, inkább bent szeretnek lenni. Az én macskám kimenne, de amint kint van megijed minden gyerekhangtól és rohan befelé vagy egy bokorba, árokba, szóval nehéz vele.
Az enyém 5-5,5 kg..:/
És igen van vagy ötven féle játéka,felhúzhatós egér ,ilyen macskaház féleség,labdák és minden ami kell.
Ezt a házat nem is használja,hiába fújom be ,macskamentával..És hát igen.Eléggé el van hízva,az orvos is mondta,azért gondoltam erre a mozgásformára.De ha rárakom a hámot megharapja a kezemet és nem néz rám órákig.Durvább esetben még a cipőmbe is kakil
Hidd el én próbálok vele játszani,de sehogy sem sikerül akármelyil játékkal próbálkozok..
Lehet hogy diétáznia kéne
De köszönöm azért a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!